Connect with us

Netflix

Kdy bude 3. sezóna ‚The Umbrella Academy‘ na Netflixu?

Kdy bude 3. sezóna ‚The Umbrella Academy‘ na Netflixu?

The Umbrella Academy sezóna 3 – Obrázek: Christos Kalohoridis/Netflix

Na třetí sezónu jsme museli čekat skoro dva roky Deštníková akademie ale nemusíte čekat o moc déle, protože série bude na Netflixu plně spuštěna 22. června 2022. Stejně jako u všech Netflix Originals, série klesá současně po celém světě, ale v závislosti na tom, kde žijete, to nemusí být dříve, než brzy ráno, odpoledne nebo dokonce večer!

Sezóna 3 hitu superhrdinské série Netflixu přichází uprostřed sendviče 4. sezóny Stranger Things a vidí návrat Viktora, Luthera, Diega, Klause a Five, kteří se v této sezóně postaví proti Sparrows.


Úplný časový plán vydání pro Deštníková akademie Sezóna 3 na Netflixu

Netflix vydá všech deset epizod na Netflixu současně po celém světě, ale kvůli těmto otravným časovým pásmům budete potřebovat vědět, kdy to bude, kde žijete (protože ne každý žije v Los Angeles), protože všude v okolí není půlnoc. svět zároveň.

Časové pásmoČas dostupný pro streamování
tichomořský standardní čas (PT)00:00 (GMT-8)
Horský standardní čas (MST)01:00 (GMT-6)
Centrální standardní čas (CT)02:00 (GMT-5)
Východní letní čas (EST)03:00 (GMT-4)
Brazilský standardní čas (BRT)05:00 (GMT-3)
Greenwichský střední čas (GMT)07:00 (GMT)
Britský letní čas (BST)08:00 (GMT)
Středoevropský letní čas (SELČ)10:00 (GMT+2)
Východoevropský letní čas (EEST)11:00 (GMT+3)
Izraelský letní čas10:00 (GMT+3)
indický standardní čas (IST)13:30 (GMT+17:30)
Filipínský čas (PHT)16:00 (GMT+8)
Japonský standardní čas (JST)17:00 (GMT+9)
Australský východní letní čas (AEDT)19:00 (GMT+11)
Novozélandský standardní čas (NZST)20:00 (GMT+12)

Odpočítávací časovač pro 3. sezónu The Umbrella Academy

Pro případ, že by vás výše uvedená tabulka zmátla nebo nevíte, v jakém časovém pásmu se nacházíte. Níže jsme vložili časovač, který odpočítává do 00:00 PST, což znamená, že také odpočítává, kdy bude k dispozici tam, kde žijete.

Odpočítávání


Pomoc, Deštníková akademie Sezóna 3 zatím není na Netflixu

Pokud výše uvedený čas uplynul a stále nemůžete najít streamování 3. sezóny The Umbrella Academy, nepropadejte panice, jde o snadnou opravu.

Někdy se může stát, že neuvidíte nové sezóny přidané do Netflixu v přesný čas, zejména pokud je váš Netflix již nabitý. Vše, co musíte udělat, je znovu načíst aplikaci Netflix na vašem zařízení.

Na mobilech nebo verzích aplikace Netflix (tj. Netflix na vašem Roku, Fire Stick nebo Smart TV) přejděte do sekce nápovědy a tam je tlačítko znovu načíst Netflix. Pro stejný efekt můžete také přejít do jiné aplikace a poté zpět na Netflix.

Pokud používáte webový prohlížeč, možná budete muset obnovit mezipaměť nebo web zavřít a znovu jej otevřít (CTRL + F5 na Windows nebo CMD + R na Macu).

Li Deštníková akademie 3. sezóna se po obnovení stále nezobrazuje. Zkuste se přihlásit a odhlásit z Netflixu.


Tady to máte, to je sezóna 3 Deštníková akademie bude na Netflixu, kde žijete. Budete zůstat vzhůru nebo vstávat brzy a dívat se? Dejte nám vědět do komentářů.