Connect with us

Netflix

Wanneer komen seizoen 16-20 van ‘NCIS’ op Netflix?

Wanneer komen seizoen 16-20 van ‘NCIS’ op Netflix?

NCIS – Foto: ViacomCBS

NCIS is terug voor seizoen 19 op CBS en als je Netflix wilt inhalen, lopen de VS nog steeds enorm achter op de populaire CBS-show. Op dit moment lijkt het erop dat seizoenen 16, 17, 18 en nu seizoen 19 helemaal niet naar Netflix zullen komen. Dit is wat we weten en waarom dat het geval is.

Het is vermeldenswaard dat alleen Netflix US momenteel toegang heeft tot NCIS en we verwachten niet dat andere regio’s in de toekomst een van de voorgaande seizoenen zullen krijgen. Hierdoor is dit artikel gericht op Netflixers in de Verenigde Staten.

NCIS staat nu al meer dan 15 jaar op onze schermen en fans blijven terugkomen voor meer. De franchise heeft in de loop van de tijd meerdere spin-offs voortgebracht met titels als NCIS: Los Angeles en NCIS: New Orleans maar alleen de originele serie kreeg regelmatig updates op Netflix.

Voor degenen die nieuw zijn in de show: “The Major Case Response Team” maakt deel uit van de fictieve Naval Criminal Investigative Service. Het team is gevestigd in Washington DC in het veldkantoor van Washington Navy Yard. Als een misdrijf wordt gepleegd door een lid van het Korps Mariniers of Marine, wordt de MCRT gestuurd om te onderzoeken.

De serie is met name een van de meest bekeken aangekochte series op Netflix US. Nielsen Top 10 gegevens blijft laten zien dat de serie een enorme aantrekkingskracht heeft voor gebruikers, met alleen al in de week tussen 23 en 29 augustus 586 miljoen minuten.

waarom krijgt ncis geen updates op netflix

NCIS – Foto: ViacomCBS


Zullen Seizoenen 16-20 van NCIS uiteindelijk op Netflix verschijnen?

Sinds 2018 krijgen twee van de belangrijkste titels van CBS op Netflix geen jaarlijkse updates meer.

Seizoen 15, dat nog steeds het nieuwste seizoen op Netflix is, werd in juni 2018 toegevoegd en sindsdien NCIS en criminele geesten niet zijn bijgewerkt. criminele geestenzoals je wellicht weet, verlaat Netflix eind juni 2022.

Dus wat gebeurt er? Officieel heeft noch CBS noch Netflix ons een verklaring gegeven over de toekomst van de show, maar de indicatie is dat het contract om jaarlijkse updates te krijgen is beëindigd en nu wachten we waarschijnlijk tot de dag dat de twee titels in in het voordeel van Paramount+ van ViacomCBS.

Ncis Beschikbaarheid Netflix

NCIS – Foto: ViacomCBS

Over Paramount+ gesproken, ViacomCBS hoopt al dat het ontbreken van de nu drie ontbrekende seizoenen genoeg is om de sprong naar het onlangs opnieuw gelanceerde platform te maken.

Vanaf 2022 is Paramount+ de beste manier om te kijken NCIS. We bedoelen niet dat in de zin dat Paramount+ de betere streamingdienst is, we verwijzen naar het feit dat het de enige manier is om elk seizoen van NCIS inclusief de nieuwe. De ontbrekende Netflix-seizoenen staan ​​op Paramount + en de service krijgt ook nieuwe afleveringen kort nadat ze zijn uitgezonden.

Twee andere CBS-programma’s die vroeger regelmatig updates op Netflix kregen, stopten ook maar vertrokken ook van Netflix. Hawaï vijf-0 verliet Netflix in februari, en Blauw Bloed zal volgen in november 2019. Beide shows zullen alleen beschikbaar zijn om te streamen op CBS All Access.

We verwachten welke seizoenen van NCIS zijn op Netflix om uiteindelijk te vertrekken, maar onze informatie suggereert dat dit momenteel pas in 2024 zal zijn.


Is NCIS op Netflix in andere regio’s?

Voor fans van de show in het Verenigd Koninkrijk, NCISstaat helaas niet op Netflix. De show is de afgelopen jaren overgestapt van Sky (de spin-offs niet) met Disney+ en Prime Video die de show streamen met 19 seizoenen beschikbaar op Disney+ en 16 op Prime.

In een vergelijkbare situatie voor Canada en Australië wordt de show momenteel ook niet op Netflix gestreamd.

In Canada is de show het afgelopen jaar overgestapt van GlobalTV en zijn alle 19 seizoenen beschikbaar op Paramount+.

In Australië is de show nu ook beschikbaar op Paramount+, maar 17 seizoenen zijn ook beschikbaar op Binge.


Zou je willen dat Netflix seizoenen 16 tot en met 20 op Netflix had? Zal je verdrietig zijn om te zien? NCIS Netflix verlaten? Laat het ons weten in de reacties hieronder.