Connect with us

Nieuws over de acteurs

De stiefmoeder van Venus & Serena Williams beschuldigd van het uitgeven van al haar geld aan fastfood

De stiefmoeder van Venus & Serena Williams beschuldigd van het uitgeven van al haar geld aan fastfood

De stiefmoeder van Venus & Serena Williams zou al haar geld aan fastfood hebben uitgegeven

Venus & Serena William’s vervreemde stiefmoeder Lakeisha is ervan beschuldigd al haar geld onzorgvuldig uit te geven, ondanks dat ze midden in een Chapter 13-zaak zat.

Volgens @radaronline heeft een schuldeiser van Lakeisha, genaamd David Simon, de rechtbank verzocht het gehele faillissement dat eerder dit jaar is ingediend te seponeren. In haar petitie eiste Lakeisha het huis van $ 1 miljoen met 4 slaapkamers en 2,5 badkamers in Palm Beach Gardens, Fl.

Het huis waar Lakeisha om vraagt, werd oorspronkelijk gekocht door Serena en Venus’ vader Richard en hun moeder Oracene Price voor $335k in 1995. In Hoofdstuk 13 spande Richard een rechtszaak aan tegen zijn vervreemde vrouw die haar beschuldigde van het vervalsen van juridische documenten om zijn naam te verwijderen van de daad. Lakiesha wordt vermeld als de enige eigenaar.

Documenten onthullen ook dat Lakeisha David Simon het meest verschuldigd is in het faillissement. Hij diende een claim in voor $ 472k nadat Lakeisha in gebreke was gebleven met een lening die aan haar was verstrekt.

In de recente motie onthulde David dat het huis in kwestie “in aanzienlijk verval verkeert en dat het dak niet is gerepareerd. [Lakeisha] heeft geen verzekering op het huis omdat het niet verzekerbaar is. En door de ligging van het huis is het extra gevoelig voor stormschade.”

Hij voerde ook aan: “Lakeisha heeft niet voldoende besteedbaar inkomen dat nodig is om de hypotheekschuld te verhelpen.” David zei dat terwijl haar inkomen “aanzienlijk lijkt” Lakeisha “al haar inkomen uitgeeft aan fastfood en frivoliteiten.”

Hij zei dat uit haar bankrekeningafschriften blijkt dat Lakeisha haar inkomen heeft verhoogd en haar uitgaven heeft verhoogd, ze kan het zich niet veroorloven om $ 11.000 per maand te betalen”, beweert hij.