Connect with us

Fılm Nieuws

LIVESTREAM: Problemen bij Warner Bros.

LIVESTREAM: Problemen bij Warner Bros.

We kunnen er niet meer omheen, maar Warner Bros. zit in de problemen, met een hoofdletter T. Ten eerste zitten ze midden in de productie op Aquaman 2 en Amber Turd is letterlijk in bed gaan schijten.

Er is geen geheim geweest over het proces tussen haar en Jonny Depp, en elk klein detail wordt online gepubliceerd. Het lijkt erop dat Warner Bros haar wilde vervangen in Aquaman 2maar hoeveel gaat dat kosten?

Om eerlijk te zijn, dat is niets vergeleken met De flits en Ezra Miller. Op dit moment kan Warner Bros. hem niet eens te pakken krijgen omdat hij MIA is, mogelijk in een ander universum. Hé, hij staat er tenminste niet alleen voor. Hij zou iemand hebben ontvoerd en haar hebben meegenomen.

Een tijdje geleden werd uitgelekt dat Michael Keaton op de een of andere manier zou terugkeren als Batman in deze nieuwe Flash film, maar het lijkt er nu op dat alle scènes van de hoofdpersoon moeten worden vervangen.

Ezra Miller
Het kind noemde me een ‘hij’.

Stel je voor dat je je droombaan in Hollywood krijgt, werken voor een van de grootste studio’s die er zijn in de vorm van Warner Bros., om er vervolgens middenin te belanden! De jongens zullen dit vanavond bespreken en hun mening geven over wat er wel en niet moet gebeuren met zijn karakter in De flits als resultaat.

Ze zullen ook iets anders bespreken dat onder de radar is verdwenen, het nieuwe seizoen van De Orvilledie net is begonnen met streamen.

The Orville Seizoen 3

De livestream begint om 12.00 uur CST en 18.00 uur Britse tijd, dus kom en geef ons je mening over dit alles.

Wees erbij EN wees vierkant.

Kom elke dag terug voor nieuwe inhoud op Last Movie Outpost.
Om ons leuk te vinden op Facebook Klik hier
Om ons te volgen op Twitter Klik hier
Zie ons YouTube-kanaal Klik hier