Connect with us

Fılm Nieuws

PYTHON 2 (2002) Recensies van het vervolg op een gigantische slang

PYTHON 2 (2002) Recensies van het vervolg op een gigantische slang

‘Het beest is terug.’
Python 2 is een Amerikaanse actie-horrorfilm uit 2002 waarin een voormalige huursoldaat en zijn vrouw zich bij een geheim konvooi voegen naar een Sovjet militaire basis. Helaas komen ze een gigantische slang tegen en moeten ze het wezen bevechten om er levend uit te komen. Ook gekend als Python II; Pythons, Pythons II en Python 2

Geregisseerd door Lee Alan McConnell, expert op het gebied van speciale en pyro-effecten – zijn enige verdienste in de regie – op basis van een scenario geschreven door Jeff Rank. Geproduceerd door Jeffery Beach en Phillip J. Roth.

De filmsterren William Zabka (Cobra Kai serie; Python; Het karate kind en vervolg), Dana Ashbrook (De Willies; Sundown: The Vampire in Retreat; Vriendin uit de hel; wassenbeelden; Terugkeer van de levende doden II), Alex Jolig, Simmone Jade Mackinnon (Donkere wateren; Diepe schok), Marcus Aurelius, Mihail Miltchev, Vladimir Kolev, Kiril Efremov en Raicho Vasilev.

Python-2-monster-movie-film-2002-review-reviews-2

Beoordelingen:
“Misschien was het origineel niet” Dat slecht tenslotte. 21 lijken. Killer-slangcamera. Nutteloze slow-mo “strut” -sequentie. Meerdere explosies. Een Mexicaanse impasse. Brandblusser naar de hersenpan. Meerdere zure loogies. Meneer Zabuka zegt met een strak gezicht: “Jullie zijn toch niet bang voor slangen?” Dvd-talk

” … het schrijven is OK, de interactie met de personages is effectief, het achtergrondverhaal (over hoe de transporteur een in ongenade gevallen honkbalwerper in ballingschap is) is slechts een beetje dwaas, Simmone Jade Mackinnon is prachtig, en de slang racet door tunnels met vim, zijnde smerig roofzuchtig en giftig gif spuwend met vrolijkheid. Robert Hood

Python-2-monster-movie-film-2002-review-reviews-3

“Deze B-film mist de nieuwigheid van zijn voorganger en overschrijdt de grens naar de hemel van het kamp wanneer de blinde heldin het gigantische reptiel te slim af is, maar genrefans moeten genieten van zijn krachtig belachelijke uitvindingen.” tv-gids

“Het is met een lager budget dan de eerste, de regie neemt zijn toevlucht tot te veel slo-mo-momenten (“hey, die jongens moeten bad-ass zijn! Ze lopen tenslotte in slo-mo rokende sigaretten terwijl een” themamuziek ” speelt op de achtergrond!”) en de effecten zijn niets anders dan flauw en soms overdreven wazig.” Het videokerkhof

Ga voor plot, cast en personages en trailers naar pagina 2

MOVIES and MANIA is een echt onafhankelijke website en we vertrouwen uitsluitend op de kleine inkomsten die worden gegenereerd door internetadvertenties om online te blijven en uit te breiden. Steun ons door geen advertenties te blokkeren. Dank je. Als Amazon Associate verdient de eigenaar af en toe een heel klein bedrag aan in aanmerking komende gekoppelde aankopen.