Connect with us

Fılm Nieuws

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: SHREDDER’S WRAAK Review

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: SHREDDER’S WRAAK Review

Ik ben blij dat dit uitkwam voordat de Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga-collectie komt dit najaar om het irrelevant te maken. Immers, waarom zou je je druk maken over een game die nostalgische gevoelens oproept als de games waar mensen echt nostalgisch naar zijn direct beschikbaar zijn?

Schildpad kracht!

Dat wil niet zeggen Shredder’s Revenge is hoe dan ook een slechte game, en als je op zoek bent naar wat in wezen het vervolg is op Schildpadden in de tijd of De hypersteenroofafhankelijk van voor welke kant je hebt gevochten in de Great 90s Console War, ga je gang en koop het.

Net als Sonic Mania, zet deze game de trend voort om met terugwerkende kracht de gaten op te vullen voor wat een 32-bits game voor deze serie zou zijn geweest. Niet echt een verrassing, als je ziet hoe Shredder’s Revenge komt van dezelfde ontwikkelaar die ons heeft gebracht Straten van woede 4.

De graphics voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders Revenge zijn een perfecte combinatie van de klassieke tekenfilmshow en pixelart van retro-videogames. Ik weet niet zeker of de originele stemacteurs zijn teruggebracht of dat ze gewoon hetzelfde klinken, maar ze passen redelijk goed bij elkaar. De soundtrack is ook behoorlijk pakkend, behalve een willekeurig rapnummer aan het einde dat niet op zijn plaats voelt wanneer Ninja Rap zoveel beter zou hebben gewerkt.

Op het moment van schrijven heb ik het verhaalmodusgedeelte van het spel voltooid en heb ik me verdiept in de arcade-modus, dus beschouw dit meer als een eerste indruk dan als een diepgaande recensie.

Cowabunga, gast!

Gamers hebben twee opties om te beslissen hoe ze willen spelen. Er is een klassieke arcade-stijl die iedereen kent en waar iedereen van houdt, waardoor de speler een beperkt aantal levens krijgt om het hele spel te doorlopen. Er is ook een verhaalmodus die de niveaus van elkaar scheidt, zodat spelers kunnen binnenvallen waar ze willen. Terwijl spelers de arcade-modus starten met al hun krachten en vaardigheden, heeft de verhaalmodus meer een NES Dubbele draak voel waar de speler tijdens het spel upgrades ontvangt.

Naast de vier belangrijkste schildpadden (je weet wie ze zijn), hebben spelers ook de mogelijkheid om Splinter, April en (na het voltooien van het spel) Casey Jones te selecteren. In tegenstelling tot het klassikale arcadespel, speelt elk personage iets anders en heeft het unieke bewegingen, wat spelers meer aanmoedigt om het spel meerdere keren te spelen.

Door online of in coöp op de bank te spelen, kunnen maximaal zes spelers meedoen aan het plezier. Dit lijkt het grootste verkoopargument van het spel te zijn. Ik heb familie die binnenkort op bezoek komt, dus het idee dat we gaan zitten om wat klassieke schildpaddenactie te spelen, hielp de naald op mijn beslissing om de digitale game voor Switch te kopen in plaats van te wachten op de fysieke release.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Het duurt ongeveer 2 uur om alle 16 niveaus van het spel te spelen, waarbij het laatste niveau dient als een megabaasgevecht in plaats van een typisch niveau. Hoewel het niet erg lang duurt, wordt het vervelend als je in één keer speelt, zoals de meeste beat-em-ups.

Als je op de Switch speelt, zijn er geen trofeeën, maar de game heeft ingebouwde prestaties die ervoor zorgen dat je de levels meerdere keren moet spelen om ze allemaal te verdienen. Natuurlijk kan iedereen die gedurende het hele level geen hit hoeft te nemen, meteen afkicken.

Spelers die bekend zijn met het spel of de tekenfilm uit de jaren 80 zullen ook de antagonisten herkennen die tijdens het spel als toneelvijanden en eindbazen dienen. Het is eigenlijk een grootste hit van iedereen uit de show.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Talloze paaseieren en verzamelobjecten zijn er om te grijpen tijdens de verhaalmodus. Elke scène zit ook vol met details. Er zijn ook verschillende personages die kunnen worden gered, zoals de wezel Vern en Irma, die de reden is dat ik weet wat regel 34 is, en die je ervaringspunten zullen inruilen voor het vinden van hun overeenkomstige verzamelobject, wat een beetje meer replay-waarde biedt.

Schokbreker!

Eerlijk of niet, de grootste kritiek die ik heb op games die ofwel bijgewerkte versies van klassieke games zijn of de fakkel van een slapende serie voortzetten, is dat ze me doen nadenken hoe graag ik het originele spel zou spelen. Zoals ik al heb aangegeven, zijn er zeker unieke aspecten van dit spel om te waarderen, maar de kleine knipoogjes naar de vorige games zijn meer een slechte dienst voor mij.

Mijn favoriete niet door Nintendo gepubliceerde game op de NES is Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game. De meeste gamers geven de voorkeur aan de derde, maar hier ligt mijn loyaliteit. Ik ben bekend genoeg met de andere games op de NES en 16-bit platforms, maar dat is degene die ik als de gouden standaard aanhoud.

Teenage Mutant Ninja Turtles
Verdomde kwaliteit

Technisch gezien, Shredder’s Revenge passeert het op alle mogelijke manieren; ik zie mezelf echter spelen Het arcadespel vaker. Ik weet zeker dat het gewoon persoonlijke voorkeur is, maar het voelt gestroomlijnder en puurder aan, en het kan in ongeveer de helft van de tijd worden afgespeeld.

Nogmaals, ik wil niet haten op dit spel. Het doet alles goed! Als je van de schildpadden en klassieke beat-em-ups houdt, ga je gang en pak het en kijk niet achterom. Het is beschikbaar op elk platform, en als je Xbox GamePass hebt, zou het daar moeten staan, dus je hebt geen excuus om het niet uit te proberen.

Als je wilt wachten tot de fysieke release, kan ik dat begrijpen, want ik weet zeker dat de meeste gamers genoeg van een achterstand hebben om op te lossen, en je krijgt bovendien een gratis Personal Pan Pizza!

Kom elke dag terug voor nieuwe inhoud op Last Movie Outpost.
Om ons leuk te vinden op Facebook Klik hier
Om ons te volgen op Twitter Klik hier
Zie ons YouTube-kanaal Klik hier