Connect with us

Fılm Nieuws

Bereid je voor op de paranormale bevrijdingsoorlog

Bereid je voor op de paranormale bevrijdingsoorlog

In de “My Hero Academia”-manga speelt de “Paranormal Liberation War”-boog zich af van de hoofdstukken 253 tot 306. Dat is veel grond voor één seizoen televisie, dus hoewel eerdere seizoenen van de anime-show een of meer hebben aangepast verhaallijnen, is het mogelijk dat seizoen 6 tot deze wordt beperkt, of dat ze het zelfs opbreken en de “Paranormale Bevrijdingsoorlog” overdragen naar seizoen 7.

Er zijn momenteel 34 verzameld tankōbon volumes (het Japanse equivalent van handelspaperbacks) van de “My Hero Academia”-manga die zijn gepubliceerd. De laatste twee, die dit jaar in Japan zijn gepubliceerd, zijn nog niet in het Engels verschenen, maar brengen het totale aantal verzamelde hoofdstukken op 339.

Daarnaast zijn er nog 16 hoofdstukken (hoofdstukken 340 tot en met 355) die in 2022 zijn gepubliceerd in nummers van het tijdschrift “Weekly Shōnen Jump”, maar die de verzamelde informatie nog niet hebben ontvangen. tankōbon behandeling. Kortom, de manga loopt meer dan honderd hoofdstukken voor op de anime, wat betekent dat fans zich waarschijnlijk kunnen verheugen op nog veel meer afleveringen van “My Hero Academia”. De serie heeft al maar liefst 113 afleveringen op zak en het zesde seizoen zal dit najaar op Crunchyroll uitkomen.