Connect with us

Nieuws over de acteurs

Gigi Hadid plaatst zeldzame foto van Zayn Malik, baby: zie foto’s hier

Gigi Hadid plaatst zeldzame foto van Zayn Malik, baby: zie foto’s hier

Een zeldzame blik! Gigi Hadid plaatste haar baby en Zayn Malik op haar Instagram-verhaal. Het model wenste haar vader en de ex-One Direction-zangeres op 19 juni 2022 een fijne Vaderdag.

Gigi plaatste een oprechte post voor haar vader, Mohamed Hadid op Instagram met het bijschrift: “Gelukkige Vaderdag voor mijn lieve baba. Ik houd van je.” Onmiddellijk na die foto plaatste ze een foto van Zayn en hun kind, Khai, “En naar Khai’s baba!” onderschrift ze. Op de foto was een gezichtsloze Zayn te zien die met hun dochter aan het spelen was.

Gigi en Zayn hadden een relatie tussen november 2015 en oktober 2021. Het stel kreeg hun baby Khai in september 2020. Een bron vertelde Mensen op 28 oktober 2021, dat Zayn en Gigi uit elkaar gingen als gevolg van zijn fysieke ruzie met Gigi’s moeder, Yolanda. “Ze zijn nu niet samen. Ze zijn echter allebei goede ouders’, zei een vriend van de familie Hadid. “Ze co-ouderen. Yolanda is natuurlijk erg beschermend tegen Gigi. Ze wil het beste voor haar dochter en kleinkind.”

Afbeelding: Instagram

Uren voor het nieuws van hun splitsing ging Zayn naar zijn Twitter om zijn kant van het verhaal met Yolanda uit te leggen. “Zoals jullie allemaal weten, ben ik een privépersoon en ik wil heel graag een veilige en privéruimte creëren voor mijn dochter om in op te groeien”, schreef hij. “Een plek waar privé-familieaangelegenheden niet op het wereldtoneel worden gegooid zodat iedereen ze kan porren en uit elkaar halen. In een poging om die ruimte voor haar te beschermen, stemde ik ermee in geen claims te betwisten die voortkwamen uit een ruzie die ik had met een familielid van een partner die ons huis binnenkwam terwijl mijn partner enkele weken geleden weg was.” Hij zei ook in een verklaring aan: TMZ,,Ik ontken ten stelligste dat ik Yolanda Hadid heb geslagen en in het belang van mijn dochter weiger ik verdere details te geven en ik hoop dat Yolanda haar valse beschuldigingen zal heroverwegen en deze familiekwesties privé zal oplossen.”

Volgens gerechtelijke documenten verkregen door: TMZ, Zayn werd beschuldigd van vier strafbare feiten van intimidatie nadat hij Yolanda zou hebben “geduwd” en haar “lichamelijke pijn” had veroorzaakt. Hoewel in de documenten staat dat hij schuldig pleitte aan één telling, vertelden rechtbankfunctionarissen TMZ dat Zayn geen wedstrijd had gepleit. Zayn moest 90 dagen proeftijd uitzitten voor elk van de vier tellingen; hij moet ook een cursus woedebeheersing en een programma voor huiselijk geweld voltooien en mag momenteel geen contact hebben met Yolanda.

Afbeelding: St. Martin’s Press.

Lees voor meer informatie over de Hadids het boek van Yolanda Hadid uit 2017, Geloof me: mijn strijd met de onzichtbare handicap van de ziekte van Lyme
.
In de memoires vertelt Yolanda “op een manier die ze nooit eerder in de media heeft gedaan” over haar beroemde kinderen – Gigi, Bella en Anwar – en hoe haar “perfecte huwelijk” met hun vader, Mohamed Hadid, eindigde in een scheiding. Het boek volgt ook Yolanda’s strijd met de ziekte van Lyme in een laat stadium, een bacteriële infectie die het zenuwstelsel aantast, na jaren van worstelen om een ​​diagnose te krijgen. Yolanda, die ook haar tijd meeneemt op De echte huisvrouwen van Beverly Hills in het boek noemt de memoires een ‘inspirerende les in het belang van moed en hoop’.

Onze missie bij STYLECASTER is om stijl naar de mensen te brengen, en we hebben alleen producten waarvan we denken dat je er net zoveel van zult houden als wij. Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

Nieuwe entertainment-nieuwsbrief