Connect with us

Nieuws over de acteurs

Milano wenst een gelukkige vaderdag aan haar vader die in de gevangenis zit

Milano wenst een gelukkige vaderdag aan haar vader die in de gevangenis zit

Milan ‘Milano’ Harris wenst haar opgesloten vader ‘Happy Father’s Day’

Meek Mill’s baby mama en modeontwerper Milano Did Rouge stuurt een lief bericht naar haar opgesloten vader op Vaderdag.

Op Instagram deelde de ondernemer een clip van haar vader uit de gevangenis met een oprecht bijschrift.

“Mijn vader zit al sinds mijn 10e in de gevangenis. Hij kwam thuis toen ik 11 was en werd weer opgesloten toen ik 12 was. Sindsdien zit hij in de gevangenis. Ik was altijd boos op hem, zoals hoe kon je thuiskomen uit de gevangenis nadat je 10 jaar in de gevangenis had gezeten om hetzelfde te doen en terug in de gevangenis te eindigen.

‘Ik dacht altijd dat hij niets om me gaf, want als hij dat wel deed, waarom zou je dan alles riskeren om meteen terug naar de gevangenis te gaan. Overuren veranderde ik mijn denken. Ik wou dat ik toen wist wat ik nu weet.”

Ze vervolgde: “Ik wou dat hij niet opgroeide in de omgeving waarin hij leefde, ik wou dat zijn geest niet verslaafd was aan het idee dat de straten van hem hielden, ik wou dat ik oud genoeg was om hem boeken te sturen om zich te herscholen en zijn geest te laten groeien tot zie wat de wereld te bieden had, ik wou dat hij niet het slachtoffer werd van de val. Maar ik kan een miljoen dingen wensen. Ik ben gewoon blij dat we achter die gevangenismuren een relatie moeten opbouwen.”

“Ik ben blij met de band die we aan het opbouwen zijn en met het advies dat hij me geeft. Fijne Vaderdag voor mijn vader, alle vaders en vaderfiguren die ernaar streven om dagelijks betere vaders te zijn,’ voegde Milan eraan toe.

Milano staat bekend om het creëren van een betaalbare Unisex-modellijn genaamd Milano di Rouge. Ze studeerde aan de Pennsylvania Local High School. En daarna ging ze naar de Elite Fashion School.