Connect with us

Fılm Nieuws

Blu-ray met dubbele functie komt in september van Visual Vengeance

Blu-ray met dubbele functie komt in september van Visual Vengeance

In de vroege jaren 2000 maakte Jonathan Mumm twee micro-budget creature features, Bloed van de Chupacabras en Wraak van de Chupacabras. Ze waren een ding, geen budget-horrorfilms op video opgenomen met de beste visuele effecten die thuiskantoor-pc’s op dat moment konden beheren (zie de doorzichtige mond in de vierde foto in de galerij hieronder).

Dit paar kale horrorfilms wordt voor het eerst op Blu-ray beschikbaar gesteld door Visual Vengeance, een zustertak van Wide Eye Releasing die zich richt op het samenstellen van retro shot-on-video genrefilms. Deze release met twee functies wordt op 27 september beschikbaar gesteld.

Details over de release volgen, samen met een nieuwe trailer. Als lo-fi, micro-budget horror jouw ding is, ben je misschien geïnteresseerd in deze release. Het is zeker iets.

Release 27 september van Visual Vengeance, een dubbele feature release van regisseur Jonathan Mumm’s shot op video Crypto Creature Features BLOED VAN DE CHUPACABRAS (2003) en het vervolg WRAAK VAN DE CHUPACABRAS (2005)

De Blu-ray met dubbele functie bevat de Blockbuster Video-planknietjes Bloed van de Chupacabras (2003) en het vervolg Wraak van de Chupacabras (2005). Beide SOV-functies bevatten een flinke hoeveelheid nieuw en archiefbonusmateriaal.

BLOED VAN DE CHUPACABRAS (2003): Een groep lokale stedelingen wordt door een schatzoeker naar een nabijgelegen mijn geleid op zoek naar goud, maar ontmoet een vampierachtig Chupacabras-monster en de stedelingen die het beest in moorddadige slaven heeft veranderd.

WRAAK VAN DE CHUPACABRAS (2005): Een rechercheur die op zoek is naar een vermiste student wordt door een gek naar het hol van het legendarische Chupacabras-monster gelokt en hij en verschillende lokale bewoners moeten het opnemen tegen dit vroege CGI-monster.

Info en selecteer bonusfuncties:

– Voor het eerst ooit beschikbaar op Blu-ray

– Archief SD-masters van originele Betacam-banden

– Nieuwe audiocommentaar op beide films met regisseur Jonathan Mumm

– Archieffuncties achter de schermen

– Blooper-spoelen

– Archiveer video van première- en festivaloptredens

– Slipcase in beperkte oplage van Earl Kessler — ALLEEN EERSTE DRUK!

– Verzamelbare miniposter

– ‘Plak je eigen’ VHS-stickerset

– En meer

Scherm Anarchie-logo

Vindt u dat deze inhoud ongepast is of inbreuk maakt op uw rechten? Klik hier om het te melden, of bekijk ons ​​DMCA-beleid.