Connect with us

Nieuws over de acteurs

Celina Powell onthult Florida Rapper Las Guapo op TikTok

Celina Powell onthult Florida Rapper Las Guapo op TikTok

Celina Powell onthult Las Guapo op TikTok

Celina Powell maakt vernietigende beschuldigingen tegen de Florida-rapper Las Guapo. In een trending TikTok-video beweert Celina Powell dat ze veel geld aan hem heeft uitgegeven en dat hij nu met een ander meisje is.

“Heb je ooit 22 inch vlees in je mond gehad?” De TikTok-video begint. ‘Ja,’ antwoordde Celina.

‘Maar daar gaat het in deze video niet om. Ik heb ook bijna $ 200.000 aan een man uitgegeven voor $ 84.000 voor ons ****** jaar van onze huur. Net drie maanden later zijn we eruit gegooid. Ik heb ook $ 24.000 uitgegeven aan zijn Valentijnsdagcadeau, terwijl hij me bloemen met korting uit de supermarkt haalde en mijn geld in de auto gebruikte.

Ze vervolgde: “Toen kocht ik een hele reeks outfits en schoenen en alles voor hem om te doen alsof mijn vriend hem had beroofd. $ 18.000, zodat ik het hem contant kan geven. Toen kwam hij weer bij me terug.”

In de zijclip pronkt Las Guapo met zijn Rolex en Celina stemde in; “Het is nog steeds mijn Rolex, dus nu heb ik geen Rolex en hij is bij een andere *****.”

Powell, die vooral bekend is vanwege het uiten van beschuldigingen tegen enkele van de grootste namen van hiphop, werd in 2015 gearresteerd omdat hij naar verluidt in een vluchtauto voor dieven had gereden.

Powell, oorspronkelijk uit Denver, werd beroemd met een YouTube-kanaal waarin ze haar vermeende ervaringen met rapsterren zou beschrijven. Eerder beschuldigde ze Snoop Dogg ervan zijn vrouw met haar te hebben bedrogen; beweerde Offset haar tijdens hun affaire had geïmpregneerd.

Beschuldigde Trey Songz ook van seksueel wangedrag; en zei dat Drake zijn nummer had veranderd nadat ze hem haar n* des . bleef sturen