Connect with us

Nieuws over de acteurs

Deze 3 sterrenbeelden zullen de beste week hebben: 20-26 juni 2022

Deze 3 sterrenbeelden zullen de beste week hebben: 20-26 juni 2022

Scroll om meer afbeeldingen te zien

Is het je opgevallen hoe mooi de energie de laatste tijd is? De zomer is volop bezig en de sterrenbeelden die de beste week van 20 juni tot 26 juni zullen hebben, vieren de eerste dagen van het zonnigste seizoen van allemaal. Tijd om elke laatste lichtstraal op te vangen, want als de zon zijn hoogtepunt bereikt tijdens de zomerzonnewende op 21 juni, worden de dagen geleidelijk korter en korter. Het is een race tegen de klok, dus laat de zomer niet aan je voorbij gaan!

De eerste dag van de zomer betekent ook iets anders: de eerste dag van het Kreeftseizoen. Als de zon dit emotionele, verzorgende en defensieve waterteken binnengaat, zal het je aanmoedigen om je te verbinden met datgene waar je om geeft; met waar je ook voor wilt vechten. Het is tijd om terug te keren naar je roots en je opnieuw te verbinden met wat je als je thuisbasis beschouwt. Maak je huis schoon, bak een huisgemaakte maaltijd en speel thuis een bordspel met je gezin – je zult er geen spijt van krijgen. Oh, en wees niet verbaasd als je intuïtie sterker aanvoelt, want Kreeft is een van de meest paranormale sterrenbeelden.

Als je sociale leven deze week bruisend en plezieriger begint te worden, kan dat te maken hebben met het feit dat Venus – de planeet van liefde en vriendschap – ook Tweelingen binnenkomt op 21 juni. Tweelingen is een slim, spraakzaam en zeer hilarisch sterrenbeeld dat dwingt je om de intellectuele lat hoger te leggen. Dit is een mooie tijd om te socializen en met je vrienden om te gaan en te genieten van wat vrijblijvend plezier met iemand die je aandacht heeft getrokken. Tweelingen denkt niet altijd aan de toekomst, maar aan het ‘nu’, dus je kunt er net zo goed in leunen.

Dit is waarom deze drie sterrenbeelden deze week in een krachtige positie zullen staan, volgens een astroloog:

Deze 3 sterrenbeelden zullen de beste week hebben

STYLECASTER |  Astrologie Wekelijkse Horoscopen

iMaxTree; Adobe. Ontwerp: Cierra Miller/STYLECASTER.

Je bent deze week aan het zoeken naar je ziel, maar het zal allemaal de moeite waard zijn. Omdat Venus – je heersende planeet – op 21 juni een driehoek vormt met het transformerende Pluto, zal het je aanmoedigen om te experimenteren met iets dat je misschien bang maakt. U weet immers dat als u eenmaal een risico neemt, niets meer hetzelfde zal zijn. En toch begint de gruwel van verandering opwindender te worden, alsof je al kunt voelen hoe krachtig het je heeft gemaakt. Vertrouw op het proces, Stier. U bevindt zich midden in een kosmische upgrade, maar het laden kan slechts een seconde duren.

STYLECASTER |  Astrologie Wekelijkse Horoscopen

iMaxTree; Adobe. Ontwerp: Cierra Miller/STYLECASTER.

Het Gemini-seizoen loopt deze week misschien ten einde, maar dat betekent niet dat de pret voorbij is. Tenslotte zal Venus – planeet van luxe en schoonheid – op 21 juni Tweelingen binnenkomen en geliefden en vrienden aantrekken als motten voor je vlam. Als je je plotseling aantrekkelijker begint te voelen, alsof je straalt, dan is dat Venus aan het werk, die je aanmoedigt om zelfliefde te omarmen en jezelf onder te dompelen in de schoonheid van jezelf zijn! Eer alles wat je te eren hebt en geniet van enkele van de geneugten waardoor je je de moeite waard voelt. Vier wat het betekent om jou te zijn en laat jezelf volledig zien!

STYLECASTER |  Astrologie Wekelijkse Horoscopen

iMaxTree; Adobe. Ontwerp: Cierra Miller/STYLECASTER.

Vertrouwen is van jou deze week, Kreeft. Terwijl de zon door je eerste huis van het zelf begint te bewegen, herinnert het je eraan wie je bent en waar je voor staat. Let op alle dingen die belangrijk voor je zijn, elke overwinning waarop je je reputatie op het spel zet en alles wat jou *jij* maakt. Besteed aandacht aan wat jou uniek maakt, want jouw sterke punten zijn de zwakheden van iemand anders. Waardeer de geschenken die je hebt gekregen, omdat ze je met een reden zijn gegeven. Maak opnieuw verbinding met je zielsmissie, want je zonne-terugkeer is officieel in sessie!

nieuwsbrief banner