Connect with us

Nieuws over de acteurs

Deze 3 sterrenbeelden zullen de slechtste week hebben: 20-26 juni 2022

Deze 3 sterrenbeelden zullen de slechtste week hebben: 20-26 juni 2022

Scroll om meer afbeeldingen te zien

Het leven is een aaneenschakeling van hindernissen en uitdagingen, maar onderweg wacht je altijd iets moois. Als je toevallig een van de sterrenbeelden bent die de slechtste week van 20 juni tot 26 juni 2022 zal hebben, wees dan niet ontmoedigd; probeer in plaats daarvan een beetje vertrouwen te hebben!

In astrologie veranderen de seizoenen en baant de zon zich een weg door de dierenriemkalender, waardoor er groei ontstaat in verschillende delen van je leven. Op 21 juni gaat de zon meelevende, gezellige en beschermende Kreeft binnen, waarmee het zomerseizoen wordt gelanceerd! De langste dag van het jaar (ook bekend als de zomerzonnewende) valt altijd samen met de intrede van de zon in emotionele en oprechte Kreeft, omdat dit een terugkeer naar je wortels betekent. Omarm deze levendige en vergulde energie, want je hebt hard gewerkt en je hebt het verdiend!

Hoewel de zon helderder dan ooit schijnt, zal niet elk sterrenbeeld zijn doordringende warmte waarderen. Sommige sterrenbeelden kunnen zelfs verbrand aanvoelen, omdat de zon ook een licht kan werpen op dingen die we niet * echt * willen zien. Hoewel de zomer het seizoen is van schoonheid, plezier en overvloed, zal niet iedereen zich verbonden voelen met de feestvreugde. Voor sommigen zal het begin van de zomer een veel introspectievere ervaring zijn, omdat niet elke emotie even gemakkelijk te verwerken is. Gelukkig is het voelen de eerste stap op weg naar genezing. Dus ga – voel je gevoelens!

Als Venus – planeet van liefde – een driehoek vormt met Pluto – planeet van transformatie – op 21 juni, zal het een gelegenheid zijn om de liefde die je voelt te versterken door je eerlijke emoties te omarmen. Draai er niet omheen, maak de deal niet zoeter; in plaats daarvan, wees gewoon oprecht en vertrouw erop dat je partner zal begrijpen waar je vandaan komt.

Ook al is het tijdelijk, deze drie sterrenbeelden kunnen deze week een geval van zomerse droefheid zijn. Dit is waarom:

Deze 3 sterrenbeelden zullen de slechtste week hebben

STYLECASTER |  Astrologie Wekelijkse Horoscopen

iMaxTree; Adobe. Ontwerp: Cierra Miller/STYLECASTER.

Het is officieel zomer, wat betekent dat de zon – jullie heersende planeet – heter aanvoelt dan ooit. Dat betekent echter niet dat dit goed verlichte seizoen je niet in het hart zal raken en de diepere tinten van wie je bent zal onthullen. Laten we niet vergeten dat groei alleen plaatsvindt als je uit je comfortzone stapt. Als de zon door je 12e huis van spiritualiteit begint te bewegen, kun je je somberder en teruggetrokken voelen naarmate je gevoeligheid voor externe prikkels toeneemt. Als je je emotioneel voelt, geef jezelf dan de tijd om te verwerken wat je voelt. Omarm het proces, want het kan *zo* louterend aanvoelen.

STYLECASTER |  Astrologie Wekelijkse Horoscopen

iMaxTree; Adobe. Ontwerp: Cierra Miller/STYLECASTER.

Deze week kunnen je naaste relaties een diepe en pijnlijke genezing omarmen. Immers, op 21 juni zal Venus – je heersende planeet – een driehoek vormen met de donkere en transformerende Pluto, die de skeletten in je kast opgraaft. Hoewel je instinct misschien is om voor de waarheid weg te lopen, omarm de trek naar de waarheid; in de richting van dat ene ding waarover je hebt vermeden om over te praten. Kwetsbaar zijn zal zo goed voelen, ook al betekent dat gewoon kwetsbaar zijn met jezelf. Je laat grieven los en omarmt een dieper niveau van nabijheid!

STYLECASTER |  Astrologie Wekelijkse Horoscopen

iMaxTree; Adobe. Ontwerp: Cierra Miller/STYLECASTER.

Deze week moet je misschien een hart tot hart hebben met iemand met wie je bagage hebt. En als je het onderwerp blijft mijden, verspil je misschien een kans om sterker te worden, zowel voor jezelf als voor elkaar. Aangezien Venus op 21 juni een driehoek vormt met Pluto, zal het je aanmoedigen om open te zijn over iets dat je dwarszit, dus neem geen blad voor de mond. Respecteer in plaats daarvan het vermogen van uw partner om te luisteren en te begrijpen waar u vandaan komt. Stel een grens, en als je partner je echt respecteert, zullen ze er geen probleem mee hebben om je in het midden te ontmoeten!

nieuwsbrief banner