Connect with us

Nieuws over de acteurs

Khloe Kardashian heeft een nieuwe vriend, nu aan het daten met een particuliere investeerder in aandelen

Khloe Kardashian heeft een nieuwe vriend, nu aan het daten met een particuliere investeerder in aandelen

Khloe Kardashian is weer aan het daten, nu aan het daten met een blanke belegger

Khloé Kardashian is voor het eerst aan het daten sinds ze Tristan Thompson heeft gedumpt omdat hij haar had bedrogen. En haar nieuwe man wordt beschreven als ‘Kaukasisch’, heeft Media Take Out geleerd

Een bron vertelde PEOPLE dat ze aan het daten is met een private equity-investeerder.

Ze ontmoette hem toen zus Kim Kardashian hen een paar weken geleden voorstelde op een etentje. De knappe investeerder is naar verluidt van mediterrane/Kaukasische afkomst.

Vorige week ontsloeg Khloé geruchten dat ze met een andere NBA-speler aan het daten was. “Absoluut NIET waar!!!” zij schreef. “Ik zie geen ziel. Ik ben blij dat ik me een tijdje op mijn dochter en mezelf kan concentreren.”

Op The Kardashian vertelde ze dat ze flauwviel toen ze hoorde van Tristans nieuwe vreemdgaanschandaal.

“Ik ben zo zenuwachtig. Ik ben echt uitgedroogd. Ik viel de andere dag flauw. Ik ben in orde,’ zei Khloe tegen haar zus via FaceTime. “Soms heb ik het gevoel dat ik niet kan ademen en hap ik naar lucht. Ik viel gewoon flauw. Het gaat goed met me.”

“Ik heb een aantal bètablokkers gekregen. Ik ga alle shit uit mijn systeem blokkeren en iedereen kan oprotten, ‘voegde Khloe eraan toe. “Ik zal huilen onder de douche en niemand zal het verschil zien.”