Connect with us

Nieuws over de acteurs

Kim Richards noemde vrouw een ‘dikke koe’ voor dissend familielid!

Kim Richards noemde vrouw een ‘dikke koe’ voor dissend familielid!

Kim Richards zal niet terughoudend zijn als het gaat om het verdedigen van haar nichtje, Paris Hilton. Andy Cohen deelde de Echte huisvrouwen van Beverly Hills Alum’s casting tape tijdens de aflevering van woensdag van Kijk live wat er gebeurtwaarin Kim vertelt een anekdote over de confrontatie met een vrouw in een nagelsalon, die haar nichtje kwaad had gedaan.

Kim Richards

“‘Weet jij [Paris]?’” Kim herinnerde zich dat hij de vrouw had gevraagd.

De vrouw antwoordde nee, en Kimnu 57, deelde dat ze zei: “Nou, laat me je iets uitleggen … dikke koe”, als reactie.

Kim Richards

Cohen’s woensdag gasten, Kim’s zusKyle Richards, en Saturday Night Live aluin, Chloe Finemanhijgde hoorbaar terwijl de clip werd afgespeeld. Kyle’s mond viel open voordat ze ineenkromp en haar hoofd schudde.

Kim en Kyle botsten af ​​en toe tijdens hun jaren samen op de show, van Seizoenen 1-5. Kim verscheen als een cast “vriend” in Seizoenen 6,7,9 en 10.

Kim vertoonde vaak onvoorspelbaar gedrag tijdens haar jaren in de show, te midden van een voortdurende strijd met verslaving. Kyle outed Kim als alcoholist tijdens een verhitte uitwisseling in een limousine, tijdens de finale van seizoen 1. Kim maakte later de krantenkoppen te midden van terugvallen, revalidatieperiodes en verontrustende ontmoetingen met de politie.

Kim Richards

Kim onthulde in februari dat Cohen had via een “kort” gesprek met haar gecommuniceerd over het opnieuw deelnemen aan de show. Ze liet niet doorschemeren dat ze een terugkeer overwoog.

‘Ik heb wel een telefoontje gehad’ Kim vertelde fans, in een clip van het live video-evenement gedeeld door No Filter met Zack Peter. “Andy Cohen belde me vorige week, dus misschien kan dat een van onze discussies zijn. Hij zei, weet je, veel mensen hebben me gevraagd om terug te komen en hij zei dat hij dacht: ‘Ik ga meteen naar de bron.’ Dus hij deed het. En ik hou van Andy veel, hij is geweldig. En het was tijd om zijn baby naar bed te brengen, dus hebben we het telefoongesprek afgebroken. Maar we hebben het zeker gehad.”

Kim Richards

Kyle en Kim’s zus, Kathy Hiltonaangemeld bij de cast als een “vriend” voor Seizoenen 11 en 12.

Kathy klonk over haar zus op een Instagram-post van 11 juni, waarin de podcast-host van “Slut Pig”, Christian Gray Snow, volgers vroeg om hun favoriete “Huisvrouw-jager” te noemen.

“Ik zou geld inzetten” Kim Richards zou kunnen winnen in een woordenoorlog tegen godverdomme iedereen’, zei Snow.

“Speel niet met haar, je zult nooit winnen!!!!” Kathy medeondertekend.

Kim Richards

Kathy sprak ook geruchten over wrijving tussen haarzelf, Kyleen Kim.

“Trouwens, ik reageer zelden op geruchten”, schreef ze. ”Kim en ik heb misschien 2 of 3 ruzies gehad in de afgelopen 5 jaar. Een van ons gaat binnen 10 dagen kapot. Kyle en ik heb de afgelopen 2 jaar 1 ruzie gehad. Ik hou heel veel van mijn zussen, het doet me pijn als de pers ons halfzusters noemt, zo hebben we ons nooit gevoeld. Ik ben gewoon te gevoelig.”

Kim Richards

Kathy plaagde dat ook Kim zou een comeback van Bravo kunnen maken.

“I denk Kyle en dat kan ik waarmaken’ Kathy schreef. “Ze hebben al contact met haar gezocht, dus ???”

De echte huisvrouwen van Beverly Hills wordt uitgezonden op woensdag om 20.00 uur, ET, op Bravo.

Blijf in contact met alles over de thee: Twitter Instagram YouTube Facebook Ι Stuur ons tips