Connect with us

Fılm Nieuws

Patrick Warburton reflecteert op zijn ‘The Poor Man’s Buzz Lightyear’

Patrick Warburton reflecteert op zijn ‘The Poor Man’s Buzz Lightyear’

Foto door Amy Sussman/Getty Images

Er zijn slechts twee mogelijke reacties op het feit dat Patrick Warburton de titelrol speelde in een spin-offshow genaamd Buzz Lightyear van Star Command: “Echt waar?”, of, “Oh, toch!”

Ja, nadat Tim Allen Buzz had ingesproken Toy Story en Speelgoedwinkely 2, Warburton, misschien nog wel het best bekend als David Puddy in Seinfeld en Joe Swanson in Familiemannam het personage over in deze UPN/ABC-serie van 2000 tot 2001. Buzz Lightyear van Star Command was het eerste project dat zich verdiepte in de overlevering van de titulaire Space Ranger (de superheld in plaats van het speelgoed), dat sindsdien is verlengd tot 2022 Lichtjaar.

Temidden van de hype van Lichtjaar’s vrijlating, sprak Warburton met… Scherm razernij over hoe het was om een ​​”poor man’s Buzz” te spelen in de kortstondige maar invloedrijke Toy Story uitloper.

“Er zijn veel verschillende personages en wat je doet is wanneer je de stem van een personage of superheld opneemt, je maakt het je eigen, wat altijd de manier is geweest waarop ik het heb aangepakt, zelfs toen Ik heb me aangemeld om de tv-serie te doen. Op dat moment wist ik meteen dat ik de Buzz Lightyear van je arme man zou worden, wat ik prima vond. Ik herinner me alleen dat ik tekenfilms keek toen ik een kind was en de tekenfilms op zaterdagochtend die uitkwamen en een tekenfilm hadden die was gebaseerd op een film en ik voelde me altijd opgelicht, zoals: ‘Dat is niet de echte stem. Dat is een andere stem.’”

Warburton is gewend om verarmde versies van beroemde personages te spelen. Voorbij Star Commando’s Buzz, hij sprak Superman in De avonturen van Seinfeld en Supermaneen serie American Express-advertenties met Jerry Seinfeld, en hij speelde ook Aquaman in Teen Titans gaan!.

Voor het kijken Lichtjaar in de bioscoop, bekijk het OG Buzz-voertuig Star Commandodie momenteel beschikbaar is op YouTube.