Connect with us

Nieuws over de acteurs

Shahid Kapoor en Kiara Advani markeren 3 jaar Kabir Singh op een speciale manier

Shahid Kapoor en Kiara Advani markeren 3 jaar Kabir Singh op een speciale manier

Kabir Singh was het soort succes waar iedereen van droomt. Het kwam echter niet zonder een groot deel van de kritiek. De film die werd bekritiseerd omdat hij naar verluidt misbruikrelaties zou promoten. Het werd echter een van De grootste hits van Shahid Kapoor en zet Kiara Advani op de kaart.

Eerder na de voltooiing van een jaar Kabir Singh, Shahid Kapoor was opgenomen, om de kritiek op de film aan te pakken met een Instagram-bericht, toen hij een opmerking maakte: “In een tijd waarin mensen snel oordelen (anderen niet zichzelf), begreep je hem. Je begreep onze interpretatie van de angst van een gebroken hart. Deze zal altijd speciaal blijven. Zo bijzonder.

Kabir Singh - Shahid Kapoor en kiara Advani.

Vandaag, terwijl de film 3 lange jaren voltooit, ging hij naar sociale media toen hij een video deelde met zijn co-ster in de film, Kiara Advani. De twee zien we samenkomen in zijn korte video, terwijl de achtergrondmuziek die is van het themalied van Kabir Singh.

Hoewel er veel dubieuze opmerkingen werden gemaakt tegen de film, doorstond de film de tand des tijds en werd hij een van Shahid en Kiara’s meest winstgevende films.