Connect with us

Fılm Nieuws

TERUG NAAR DE TOEKOMST Verkoopt voor grote $ $ $

TERUG NAAR DE TOEKOMST Verkoopt voor grote $ $ $

Buitenposters… op naar je zolders! Je zou rijk kunnen zijn. Rijker dan je stoutste dromen. Heb je je hele verzameling van . weggegooid, weggegeven of voor een zielig bedrag verkocht? Star Wars speelgoed toen je klein was? Sla je jezelf nu regelmatig voor de kop als je ziet voor welke prijzen ze verkopen? Welnu, uw financiële redding kan nabij zijn. Een verzegelde VHS-kopie uit 1986 van Terug naar de toekomst net verkocht voor $ 75.000 op een veiling.

Dat is een nieuw record verkoopprijs voor een videoband en het werd verkocht aan een in New York gevestigde verzamelaar die de biedingsoorlog won. VHS-banden van klassieke films zijn naar verluidt momenteel een hot item voor verzamelaars. Ik heb dozen met die verdomde dingen die stof verzamelen, die ladder op naar de magische kamer van rotzooi die boven op mijn huis staat. Ik ga rijk worden. Rijk, zeg ik je!

De VHS-kopie was eigendom van acteur Tom Wilson, die Biff Tannen speelde in de klassieke films uit de jaren 80. Wilson had de band oorspronkelijk samen met andere op eBay gezet, maar verwijderde ze toen hij een overweldigende respons ontving.

Vervolgens nam hij contact op met Heritage Auctions in Dallas om een ​​goede verkoop van zijn collectie te doen, waaronder verzegelde en gesorteerde VHS-banden van Terug naar de toekomst II, Terug naar de toekomst III en jaren 90 Terug naar de toekomst trilogie boxset.

Wat deze collectie bijzonder maakte, was het aanbod van Wilson om bij elke tape een briefje te schrijven en elke zending te ondertekenen. Juist… wie kennen we die beroemd is?

Videorecorder

Onlangs haalde Heritage Auctions veel geld op voor films als The Goonies, Ghostbusters en kaken. Joe Maddalena, executive vice president van Heritage Auctions, gaf een interview aan verschillende media waarin hij zei:

“We hadden geen idee wat er ging gebeuren – niemand heeft dit eerder gedaan en om het succes te zien, is het verbazingwekkend. Als je dat ziet, is het een geweldig gevoel van voldoening, zelfs niet het financiële aspect ervan, maar gewoon een moment van ‘ik wist het! Ik wist dat nostalgische VHS-banden goed zouden zijn.”

Maddalena zei dat hij hoopt dat de verkoop de belangstelling voor VHS-banden zal behouden en meer beroemdheden zal aanmoedigen om afstand te doen van hun collecties.

Verdomme… beroemdheden? Geen onbetaalde website hobbyisten? Er is altijd wel iets!

Kom elke dag terug voor nieuwe inhoud op Last Movie Outpost.
Om ons leuk te vinden op Facebook Klik hier
Om ons te volgen op Twitter Klik hier
Zie ons YouTube-kanaal Klik hier