Connect with us

Nieuws over de acteurs

Van nul tot held – Nicola Stancampiano bewijst de impact van een krachtige mindset:

Van nul tot held – Nicola Stancampiano bewijst de impact van een krachtige mindset:

Nicola Stancampiano, geboren en getogen in Catania, Italië, is een 18-jarige die een fortuin heeft verdiend met de kracht van de geest.

Opgroeiend geeft Nicola toe dat hij een behoorlijke opleiding heeft genoten, vooral omdat hij niet de aangeboren mentaliteit had om het zelf na te streven. Gelukkig had hij een goede band met zijn familie en ze gaven nooit op om hem op alle andere mogelijke manieren les te geven. Het was vanwege hun constante vastberadenheid dat Nicola opgroeide met sterke morele waarden die tot op de dag van vandaag in hem zijn ingeprent. Hoewel ze Nicola Stancampiano nooit onder druk hebben gezet om dingen te bereiken waaraan hij niet wilde deelnemen, waren ze blij te zien dat de jongeman de omvang van zijn potentieel ontdekte terwijl hij in het derde jaar van de middelbare school zat, toen hij prof. Guisy Marchees. De sessies die de twee hadden gebracht, hadden een gevoel van positiviteit en mentale stimulatie gebracht dat Nicola eerder had gemist. Met prof. Guisy Marchese als zijn idool, begon hij harder te werken om te bewijzen dat hij haar levensfilosofie waardig was en hij was ambitieus om hetzelfde in zijn eigen tijd na te streven.

Zijn nieuwe kijk op het leven moedigde hem aan om de laatste stap te zetten naar waar hij nu bekend om staat. Hij schreef zich in voor de pre-universitaire cursus aan Harvard, wat een behoorlijk gerenommeerde toevoeging is aan het cv van elke middelbare scholier. Toen hij in één keer met vlag en wimpel voor het examen voor de cursus slaagde, begon hij nog meer te geloven in zijn eigen capaciteiten en leefde hij met hernieuwde kracht door het leven. Op dit moment is Nicola niet alleen een van de jongste studenten die is ingeschreven voor een deel van het curriculum van de Harvard University, maar is hij ook de student met de hoogste cijfers voor zijn studierichting. Nicola Stancampiano vertelt dat de kracht van een positieve mindset ook is opgemerkt aan zijn universiteit, waar professoren altijd bewust handelen om een ​​ondersteunende en zelfverzekerde headspace te creëren, die gezamenlijk wordt gedeeld door Harvard-studenten.

In een paar afscheidswoorden over wie hij in de toekomst wil zijn, deelt Nicola Stancampiano het volgende: “Ik wil altijd de beste versie van mezelf zijn en alles geven wat ik heb aan de passies die mijn persona karakteriseren, want op die manier verbeter ik mezelf !” We wensen hem het allerbeste in zijn toekomstige ondernemingen en hopen dat hij zichzelf en anderen blijft inspireren om te geloven in de kracht van een positieve mindset.