Connect with us

Nieuws over de acteurs

Chris Brown & Normani zetten het internet in vuur en vlam in zijn nieuwe video ‘WE (Warm Embrace!)’

Chris Brown & Normani zetten het internet in vuur en vlam in zijn nieuwe video ‘WE (Warm Embrace!)’

Voor dansfans die ernaar verlangden om te zien wat er zou gebeuren als Chris Brown en Normani samenkwamen om hun danskunsten te laten zien… het wachten is officieel voorbij. In navolging van de trend van spraakmakende nieuwe muziek die onlangs is verdwenen, hebben Chris Brown en Normani eindelijk de visuals voor zijn nummer ‘WE (Warm Embrace)’ uitgebracht en de twee hebben geen beat of stap gemist.

Chris Brown en Normani hebben ervoor gezorgd dat start het zomerseizoen op een hete en stomende toon, met dank aan de gloednieuwe video voor zijn single ‘WE (Warm Embrace)’, die net is uitgebracht. In de sexy video, geregisseerd door Arrad, zie je Chris ontwaken uit een droom en vindt Normani de verleiding, terwijl ze een zijden bustieronderjurk draagt. Dat is wanneer de twee twee stappen in een wals beginnen, uit hun “warme omhelzing” glippen en een onderwaterkus delen.

‘WE (Warm Embrace)’ werd oorspronkelijk uitgebracht op 1 aprilstwaar het en het piekte op nummer 11 op de Hot R&B Songs-hitlijst en nummer 28 op de Adult R&B Airplay-hitlijst.

Bovendien zullen Chris Brown en Lil Baby het podium betreden tijdens de One of Them Ones Tour die op 15 juli begintein het Coastal Credit Union Music Park in Walnut Creek in Raleigh, North Carolina, en eindigt op 27 augustuse in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada.

Wil je updates rechtstreeks in je sms-inbox? Bel ons op 917-722-8057 of Klik hier om deel te nemen!