Connect with us

Fılm Nieuws

Nieuwe strip woensdag 22 juni 2022: The Comic Source Podcast

Nieuwe strip woensdag 22 juni 2022: The Comic Source Podcast

In deze aflevering bespreken we;

Nieuwe strip woensdag 22 juni 2022

De komische bron-podcast

Jace praat spoilervrij over 16 boeken die hij al heeft gelezen uit de titels van deze week. We krijgen geweldig karakterwerk in Rogue Sun, Silver Coin is net zo gruwelijk als altijd en Amazing Spider-Man heeft een geweldige draai. Plus het einde van de nieuwste bogen van Newburn en Arrowsmith en Jace geeft een overzicht van een aantal andere titels waar je deze week misschien naar uitkijkt.

GenreVers Ben je uitgecheckt? LRM Online’s officiële podcast-feed tot nu toe Het Genreverse Podcast Netwerk? Dit omvat onze première-podcast The Daily CoG, Breaking Geek Radio: The Podcast, GeekScholars Film Nieuws, Nerd Flix & Chill, Marvel Multiverse maandagen, Anime-Versal Review Podcasten onze speciale Star Wars-podcast De Cantina. Bekijk het door hieronder te luisteren. Het is ook beschikbaar in al je favoriete podcast-apps! Abonneer op: Apple-podcasts | Spotify | SoundCloud | Stitcher | Google Play Generatie laten groeien