Connect with us

Nieuws over de acteurs

Sadiaa Khateeb is helemaal klaar om je te boeien met de trailer van haar film, Raksha Bandhan met in de hoofdrol Akshay Kumar!

Sadiaa Khateeb is helemaal klaar om je te boeien met de trailer van haar film, Raksha Bandhan met in de hoofdrol Akshay Kumar!

Sadiaa Khateeb is zeker een getalenteerde actrice en haar debuutfilm Shikhara van Vidhoo Vinod Chopra was het bewijs genoeg. Na te hebben gewerkt met een ijzersterke industrie zoals hij, is de verbluffende en veelzijdige actrice nu helemaal klaar om te schitteren in de familie-entertainer, Raksha Bandhan, naast niemand minder dan Akshay Kumar!

De trailer van de film is zojuist gedropt en ziet er zeker veelbelovend uit. Sadiaa vertolkt de rol van Akshay Kumar’s zus in de film en haar acteerkracht, afgaande op de trailer, is er een om op te letten. Haar dialoog, weergave van een eenvoudig meisje uit een klein stadje en onberispelijke looks bewijzen dat acteren in haar bloed zit en dat ze een natuurtalent is! Het is dan ook geen verrassing dat de actrice samenwerkt met de superster Akshay Kumar na een samenwerking met de legendarische regisseur Vidhoo Vinod Chopra.

Sadiaa’s treffende weergave van haar personage in de trailer van de film is veelbelovend en aangrijpend tegelijk en één blik op haar, en we zijn er zeker van dat je je ogen niet van haar af zult kunnen houden. Het is Sadiaa’s tijd om op het witte doek te schitteren en dat zal ze doen!