Connect with us

Nieuws over de acteurs

Samantha reageert op beweringen van het verspreiden van geruchten over ex Naga Chaitanya dating Sobhita Dhulipala

Samantha reageert op beweringen van het verspreiden van geruchten over ex Naga Chaitanya dating Sobhita Dhulipala

Geruchten dat acteur Naga Chaitanya met Sobhita Dhulipala aan het daten is, doen de ronde op internet. Bovendien zijn er ook bizarre berichten verschenen waarin wordt beweerd dat actrice Samantha, de voormalige vrouw van Naga Chaitanya, deze geruchten de ronde doet. Een niet-geverifieerd rapport vermeldt dat het team van Samantha een verhaal heeft gedropt over de vermeende relatie van Naga Chaitanya en Sobhita Dhulipala. Nu heeft de actrice van The Family Man haar stilzwijgen over de rapporten verbroken.

Samantha ging naar Twitter om degenen die valse informatie verspreidden te bekritiseren. Ze reageerde op de geruchten in een Tweet met het onderschrift: “Geruchten over meisje – Moet waar zijn !! Geruchten over jongen – Geplant door meisje !! Word volwassen jongens .. Betrokken partijen zijn duidelijk verder gegaan .. jij zou ook verder moeten gaan !! Concentreer je op je werk … op je gezin … ga verder !!

Bekijk het hier:

Samantha en Naga Chaitanya stapten in 2017 in het huwelijksbootje en gingen in oktober 2021 uit elkaar. Toen het nieuws over hun afscheid bekend werd gemaakt, werd de actrice onderworpen aan trollen. In hun gezamenlijke verklaring hadden de twee onthuld: “Na lang wikken en wegen hebben Sam en ik besloten om als man en vrouw uit elkaar te gaan om onze eigen weg te gaan. We hebben het geluk dat we een vriendschap van meer dan tien jaar hebben die de kern van onze relatie was en waarvan we denken dat die altijd een speciale band tussen ons zal houden.”

Samantha Samantha Samantha

Samantha en Naga Chaitanya hebben een gedeelde schermruimte in films als Manam en Autonagar Surya. Samantha zal hierna te zien zijn in Kushi naast Vijay Deverakonda.