Connect with us

Nieuws over de acteurs

Sarah Shafey brengt schitterende ‘Pick Up The Phone’ uit

Sarah Shafey brengt schitterende ‘Pick Up The Phone’ uit

Toronto zangeres, songwriter, producer en mixing engineer Sarah Shafey brengt “Pick Up The Phone” uit, de tweede single van haar aanstaande album, Blackbox-universumeen viering van de verschillende aspecten van vrouwelijkheid.

Over het album zegt Sarah: “We hebben allemaal verschillende versies van onszelf, dus ik voelde de behoefte om te ontdekken wie ze waren. Het was louterend. Een deel ervan was huidverlies dat ik niet meer wil, en andere elementen zijn nauwer afgestemd op wie ik nu ben en meer wil zijn.”

Blackbox-universum werd gecoproduceerd, mede-ontworpen en gecomixt door Sarah Shafey en Hill Kourkoutis, de eerste vrouw die een JUNO-prijs won als Recording Engineer of the Year. Hill heeft geproduceerd voor en gespeeld met enkele van Canada’s meest opmerkelijke artiesten, waaronder The Weeknd, July Talk, Serena Ryder, Madison Violet, SATE, Good Lovelies, Dear Rouge en Adam Cohen.

Het album, gemasterd door Kristian Montano van Montano Mastering, bevat de talenten van Sekou Lumumba op drums (Serena Ryder, Bedouin Soundclash, Kardinal Offishall, Thornley), cellist en Grammy-genomineerde songwriter Michael Peter Olsen (Drake, Arcade Fire, Funeral, K- OS) en de bekende Toronto-gitarist Mike Celia.

Naast het uitbrengen van drie van haar eigen albums, heeft Sarah albums gemixt voor bands in haar studio Squeaky Clean Records. Sarah’s evoluerende geluid begon als folkpop, gevolgd door een overgang naar alternatieve en grungy shoegaze naar een mix van electropop en rock.

“Pick Up The Phone” opent met zachte, wervelende tonen met daarbovenop de suggestieve stem van Sarah. Een dikke baslijn, losse drums en klikkende percussie doordrenken het ritme met een verleidelijke cadans. Sprankelend en glijdend, geven de harmonischen de melodie dromerige, romige kleurlagen, betoverend en prikkelend tegelijk.

Sarah’s zang, onder voortreffelijke zangerige controle, doordrenkt de teksten met weelderige timbres en verlangende texturen. Het is een luxe, meeslepende stem.

Sarah Shafey heeft het door! “Pick Up The Phone” glijdt soepel over glanzende, zijdeachtige klanken van muziek terwijl Sarah’s onweerstaanbare stem hypnotiseert.

Volg Sarah Shafey Website | Instagram | Facebook | Spotify