Connect with us

Nieuws over de acteurs

Spy Kids-vervolg nu opgenomen in Austin

Spy Kids-vervolg nu opgenomen in Austin

De nieuwste Kinderen spioneren film wordt officieel opgenomen in Austin! Wanneer Mors de aTx Toen we voor het eerst hoorden over de reboot, voorspelden we dat ze in Texas zouden gaan filmen, vooral met Austins eigen Robert Rodriguez als regisseur.

Hier is de aTx…

Robert Rodriguez laat de kans om in Austin te filmen nooit voorbij gaan als hij kan. In feite begon hij Troublemaker Studios hier in 1991. Hier filmde hij de eerste vier Kinderen spioneren films samen met veel van zijn andere bekende films.

De film heeft eindelijk een tittel, dus we denken dat we moeten stoppen hem de . te noemen Kinderen spioneren herstart nu. Spy Kids: Armageddon is de titel en er wordt gezegd dat deze film zich zal concentreren op een nieuwe familie van spionnen. Dat gezegd hebbende, er is nog steeds geen update over wie de cast is, maar we zijn er zeker van dat met Rodriguez aan het roer een aantal geweldige gastoptredens zullen zijn of misschien zelfs enkele originele cast-cameo’s.

Foto van de Instagram van Robert Rodriguez

Er is misschien geen officiële cast-aankondiging, maar de film wordt al opgenomen in de omgeving van Austin! We hebben op goede gronden dat ze op 23 juni in het Round Rock-gebied gaan filmen!

Als je geïnteresseerd bent om een ​​extra in de film te zijn, kijk dan eens Beth Sepko Casting op Facebook. Zij nemen alle castings voor hun rekening. Voor meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden, klikt u op hier. Beth Sepko heeft bijna alle films van Robert Rodriguez behandeld, inclusief de eerste vier spion kind films!

We kunnen niet wachten om te zien wie ze casten en waar ze precies filmen. We zullen zeker de aTx verspreiden zodra we meer details hebben. Tot die tijd, zorg ervoor dat volg ons op Instagram en kom regelmatig terug voor updates!

Uitgelichte foto via Robert Rodriguez op Instagram.


Op zoek naar meer filmen in Austin? Bekijk deze berichten: