Connect with us

Nieuws over de acteurs

YSL Beauty tikte DJ, Producer & Activist Kittens aan voor Push the Boundries-campagne

YSL Beauty tikte DJ, Producer & Activist Kittens aan voor Push the Boundries-campagne

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan STYLECASTER een aangesloten commissie ontvangen.

Wat betekent het om “de grenzen te verleggen?” Voor DJ, producer en LGBTQIA+-activist, Lauren “Kittens” Abedini, overtreft dat de verwachtingen van de samenleving en het gezin om authentiek te leven. Kittens werkte samen met YSL Beauty om dit verhaal te vertellen als onderdeel van de documentaireserie Push the Boundaries van het merk. De eerste generatie Iraans-Amerikaanse vecht als vrouw in de door mannen gedomineerde dj-industrie tegen onzekerheden en het oplichterssyndroom en daagt culturele stereotypen uit om de mal thuis te doorbreken.

STYLECASTER ging zitten met Kittens om erachter te komen hoe ze elke dag haar authentieke zelf leeft in het aangezicht van een samenleving die je in een hokje wil plaatsen. Ze vertelde ons ook over haar favoriete YSL Beauty-producten om haar look te geven, evenals de Pride-afspeellijst om je deze maand in de stemming te brengen.

Waarom YSL Beauty de perfecte trotse partner was

“Mijn eerste tas was YSL. De scherpte en duisternis ervan, vermengd met de chique sfeer, het voelt gewoon als mijn sfeer. Wat betreft het beautymerk, voordat ik met muziek begon, was ik een visagist, dus ik ben erg kieskeurig.”

“Ik heb altijd een hechte band gehad met make-up en beauty. Ik ben opgegroeid als danser, in competitiedans en ballet. Ik deed altijd mijn eigen make-up omdat mijn vader me meenam naar danswedstrijden als mijn moeder er niet was. Dan is het omdat een belangrijk onderdeel van mijn identiteit opgroeien, hoe ik mezelf kan uiten. Daarna begon ik professioneel make-up te doen en vervolgens DJ te worden en op te treden en mijn eigen make-up te doen voor shows en tours en fotoshoots. Het is deze enige constante in mijn leven geweest, dat is mijn tijd elke dag om mezelf geaard en zelfverzekerd en gecentreerd te laten voelen en alleen mezelf.

Haar huidige YSL Beauty-musthaves

“Ik ben dol op Lash Clash Mascara ($ 29 bij .) Sephora). Ik hou echt van de Crushliner ($ 29 bij Nordstrom) zodat ik een beetje smokey eye kan doen. Ik hou echt van de Nu Glow in Balm ($ 36 bij Sephora) zo veel. Het is deze primer die echt hydrateert maar niet plakkerig is. Het zorgt ervoor dat je huid vol en lekker aanvoelt. Ik ben dol op de echt sprankelende oogschaduw, de Sequin Crush-oogschaduw ($ 30 bij .) Violet grijs). Ik maak ze nat en trek ze dan aan en het is gewoon zo goed.”

Hoe deel uitmaken van de LGBTQIA+-gemeenschap haar inspireert

“Ik denk dat ik me meer op mijn gemak voel om mezelf authentiek uit te drukken, omdat ik deel uitmaak van een gemeenschap die vecht tegen normen en maatschappelijke normen. Er zijn al deze verwachtingen in de samenleving om er op een bepaalde manier uit te zien en een bepaald ding te zijn en om deel uit te maken van een gemeenschap die zegt ‘fuck that, be you. Hoe dat er ook uitziet, wat dat ook betekent.’ Dat heeft me sterker gemaakt om te doen wat ik wil, of dat nu een gekke make-uplook is of dat er niets echt zichtbaar is en gewoon een schoon gezicht, want zo voel ik me die dag het krachtigst.”

Hoe ze thuis de grenzen verlegt

‘Mijn vader komt uit het Midden-Oosten. Hij was een immigrant uit Iran. Ik ben zo in contact met de gemeenschap en hou zo veel van mijn Perzische cultuur. Maar er zijn enkele stereotypen en verwachtingen, zoals, je wordt een dokter en je wordt een ingenieur. Je gaat trouwen en het ziet er zo uit en dit is hoe je partner eruit ziet en hoe je leven hoort te gaan. Het is een gecontroleerd pad. Ik had zoiets van, ‘ja, ik denk niet dat dat gaat werken.’”

“Ik moest mijn mannetje staan ​​en me erg geworteld voelen in de beslissingen die ik nam, echt begrijpen wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik leuk vind, hoe ik aan de wereld wil presenteren, van wie ik wil houden.

Hoe ze de grenzen verlegt in muziek

“Ik heb mijn eigen grenzen die ik constant moet verleggen. Ik heb een nieuw nummer genaamd Laat het gaan. Ik ben erg hyperkritisch op mezelf, ik weet niet of ik goed genoeg ben, ik weet niet of dit goed genoeg is. Jezelf tegenhouden met onzekerheden en zelfkritiek. Ik kwam op een punt waarop ik al deze dingen moest loslaten, doen wat het beste voelt en mezelf eraan herinneren dat zijn en doen wat goed voelt, de stap is en dat het in geen enkele vorm hoeft te passen.

Haar trots-afspeellijst

“Ik ben het soort persoon dat 90 verschillende afspeellijsten heeft, afhankelijk van mijn vibe. Ik heb een zij/haar/zij-afspeellijst. Mijn podcast heet zij/haar/zij. Het eerste seizoen ervan was allemaal gericht op muzikanten die deel uitmaken van de LGBTQ-gemeenschap en het begon allemaal vanwege deze afspeellijst die ik maakte waarin queer-vrouwen en niet-binaire mensen die kunstartiesten zijn, centraal staan. Kehlani is daar. We hebben Demi Lovato, Syd, Hayley Kiyoko, Halsey staat erbij. We hebben een heleboel grotere namen en opkomende mensen zoals Azyan, die een ongelooflijke zanger is.”