Connect with us

Nieuws over de acteurs

Zouden Kristen Bell en Dax Shepard naar Austin kunnen verhuizen?

Zouden Kristen Bell en Dax Shepard naar Austin kunnen verhuizen?

Zouden Kristen Bell en Dax Shepard naar Austin kunnen verhuizen? Het klinkt zeker zo op basis van deze tweet Mors de aTx zag op Shepar’s Instagram-account terwijl in Austin voor de ATX Televisiefestival.

De post begint met te zeggen: “”De echte vrouw en tv-vrouw van Austin” begint dit najaar op @bravotv.” Het was duidelijk dat hij creatief was met dat bijschrift, maar we moeten ons afvragen of er dit najaar misschien een daadwerkelijke verhuizing naar de ATX in de maak is.

We weten dat het stel graag tijd doorbrengt in Austin en het lijkt erop dat ze vrienden hebben die tijd verdelen tussen Texas en LA. Dus het is logisch. Ze werden zelfs gespot bij de F1-race in Austin voor 2021.

Ze zouden natuurlijk niet de enige zijn die een thuisbasis in de buurt creëert en elders blijft werken. Shepar en Bell zouden zich bij de lange lijst van beroemde gezichten voegen die in Centraal Texas wonen, waaronder: James Marsden, Scott Eastwood, Emma Stone en nog veel, veel meer. Hier zijn alle beroemdheden die in Austin wonen!

Bell heeft ook op Instagram gepost terwijl Austin zegt dat ze een van de top vijf maaltijden van haar leven at Canje.

Uitgelichte foto via Kristen Bell op Instagram.