Connect with us

Fılm Nieuws

Beroemdheden waarvan je niet wist dat ze in Star Trek zaten

Beroemdheden waarvan je niet wist dat ze in Star Trek zaten

Een van de meer prominente cameo’s van “Star Trek: The Next Generations” kwam met dank aan een 23-jarige Ashley Judd in haar eerste officiële aftiteling op het scherm. Judd’s Ensign Robin Lefler verscheen twee keer in ‘Star Trek: The Next Generation’, eerst in de baanbrekende aflevering ‘Darmok’ en opnieuw in de aflevering ‘The Game’ van seizoen 5, waarin werd onthuld dat haar personage een romance had met Wesley Crusher . De eerste staat bekend als een van de hoogwatermerken van TNG, de laatste omdat het een van de domste inzendingen is.

In gesprek met Anderson Cooper in 2012, Judd herinnerde zich hoe ze de rol kreeg. “Eigenlijk heb ik die dag auditie gedaan voor iets anders, en ze begonnen over me te fluisteren, wat meestal een goed teken is dat je naar de producers en het hoofd van de studio gaat of zoiets, en ze zeiden: ‘Eh, we weten dat je hier niet voor bent gekomen, maar mogen we je nu casten in ‘Star Trek’? En kun je direct naar de garderobe gaan omdat er geen beha’s in de ruimte zijn?'”