Connect with us

Nieuws over de acteurs

De doodsoorzaak van Jaylon Ferguson is mogelijk een overdosis drugs

De doodsoorzaak van Jaylon Ferguson is mogelijk een overdosis drugs

Ravens Linebacker Jaylon Ferguson stierf naar verluidt aan een overdosis drugs

Er zijn momenteel gebeden en condoleances voor de familie en vrienden van Jaylon Ferguson na berichten dat de Ravens-linebacker op 26-jarige leeftijd is overleden, zo maakte het team woensdagochtend bekend.

“We zijn diep bedroefd door het tragische overlijden van Jaylon Ferguson”, zei het team in een verklaring.

“Hij was een aardige, respectvolle jongeman met een grote glimlach en een aanstekelijke persoonlijkheid.” Ferguson, die speelde bij Louisiana Tech, was een derde ronde van de Ravens in de NFL Draft van 2019. “Het is met grote droefheid dat we het overlijden van Baltimore Ravens LB Jaylon Ferguson aankondigen. De familie vraagt ​​om jullie gebeden en privacy in deze moeilijke tijd’, vertelde Fergusons zaakwaarnemer Safarrah Lawson aan NFL.com.

Volgens functionarissen zal de 26-jarige worden onderworpen aan een autopsie die de exacte doodsoorzaak zal bepalen en alles zal verduidelijken voor functionarissen en zijn familie.

Vooral bij spelers die constant in contact staan ​​met hun hoofd valt hier nog veel over te ontdekken. Dat constante hoofdtrauma draagt ​​bij aan de reeds bestaande problemen waar ze doorheen gaan en velen van hen raken verslaafd aan bepaalde medicijnen.

In veel van deze gevallen hebben we het over spelers die geprobeerd hebben deze depressie te overwinnen door middel van verschillende soorten pijnstillers of zelfs alcoholmisbruik. De zaak van Jaylon Ferguson als linebacker past in dit profiel vanwege zijn positie op het veld. We kunnen echter niet met zekerheid zeggen dat dit het geval is totdat we de autopsieresultaten zien.

Veel verschillende redenen voor sterfgevallen worden gerapporteerd in de NFL, een daarvan kan soms een overdosis drugs zijn. De politie van Baltimore ook niet. Als dit het geval is, heeft Jaylon Ferguson mogelijk Xanax gebruikt.

“Ik kan zeggen dat we niets uitsluiten”, zei de politiewoordvoerder van Baltimore, Lindsey Eldridge. “We bepalen de doodsoorzaak niet, maar we houden rekening met de mogelijkheid dat het een overdosis zou kunnen zijn.” Een vriend van Ferguson vertelde de politie wel dat Jaylon ‘verdoofd’ was, wat betekent dat hij Xanax consumeerde voordat hij stierf. Ferguson maakte een moeilijke tijd door nadat zijn grootmoeder was overleden.