Connect with us

Nieuws over de acteurs

Essence Double Trouble Mascara Review

Essence Double Trouble Mascara Review

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan STYLECASTER een aangesloten commissie ontvangen.

Als je enkele van mijn andere mascara-verhalen hebt gelezen, weet je dat het belangrijkste waar ik naar op zoek ben in een formule is * cue Kristin Cavallari-stem * drama, drama, drama! Maar soms wil zelfs ik, de koningin van de intense ooglooks, af en toe iets zonder franje. Als ik gewoon naar buiten ga om de lunch op te halen, of wat snelle boodschappen moet doen in de supermarkt, doe ik nooit een volledige make-upIk reik gewoon naar deze Essence Double Trouble Mascara.

Ik vind het heerlijk om een ​​beetje mascara op te borstelen om mijn ogen er wakkerder uit te laten zien. Bovendien geloof ik dat iedereen er beter uitziet als hun wimpers naar de lucht gericht zijn in plaats van recht vooruit, wat de mijne doen als ik geen producten draag. En laat me je vertellen, deze Essence Double Trouble Mascara doet precies zijn werk.

Allereerst, als je het product uit de tube haalt, merk je meteen dat de magie in het ontwerp van het penseel zit. De hele borstel is gebogen met de borstelharen aan één kant die in verschillende richtingen steken, een onderdeel dat volume toevoegt aan elke wimper. De andere kant heeft kleinere borstelharen die recht naar buiten uitsteken, die zijn ontworpen om de wimpers door te kammen en te verlengen. In wezen biedt het mascara-staafje “dubbele” voordelen.

Met dank aan Bretagne Leitner.

De formule is verkrijgbaar in regular of waterproof, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Ik draag hier de normale, maar ik zou zeker naar de waterdichte reiken als ik van plan was de dag op het strand door te brengen of aan het zwembad te loungen.

Wat ik zo leuk vind aan deze mascara, is dat zelfs na een paar lagen je wimpers worden gescheiden en onmiddellijk worden verlengd, maar het product klontert niet, zelfs niet met meerdere lagen. In plaats daarvan heb je de perfecte make-uploze look voor het doen van boodschappen, of gewoon voor je casual, alledaagse look. Het vlekt of schilfert ook niet af na langdurig dragen, wat het geweldig maakt om te dragen terwijl je actief blijft.

Een van de Amazon-fans was het met me eens: “Ik heb hele lichte wimpers en moet meestal een jas aandoen om ze te vinden”, schreven ze. “Eén jas en ze waren fantastisch, apart, lang, geweldig.” Het is bizar hoe het product je wimpers niet dikker maakt of klontert, maar ze definieert en tegelijkertijd verlengt. Ik heb dit serieus nog nooit eerder in een mascara gezien.

Essence Double Trouble Mascara

Met dank aan Amazon.

Hoewel ik meestal naar mascara’s reik die dikker, donkerder worden en zoveel mogelijk drama toevoegen, was ik aangenaam verrast dat ik het leuk vond dat dit me een natuurlijker ogend effect gaf. Ik zag er wakker uit en had niet het gevoel dat ik extra producten moest toevoegen of op mijn favoriete kattenoog moest tekenen om de look af te maken. Soms, mijn vrienden, is minder echt meer. Ik bedoel, kijk maar naar de intense voor-en-na-foto van slechts één applicatie.

Essence De mascara die ik bereik op mijn make-up zonder make-updagen is slechts $ 6

Met dank aan Bretagne Leitner.

Als je een mascara nodig hebt om in je tas te gooien voor last-minute wimpernoodgevallen of retouches, pak dan zeker deze. Voor $ 6 kun je niet fout gaan.