Connect with us

Nieuws over de acteurs

Shamshera-teaser: Ranbir Kapoor in een nooit eerder vertoonde avatar

Shamshera-teaser: Ranbir Kapoor in een nooit eerder vertoonde avatar

De Shamshera-teaser is eindelijk uit en het is net zo geweldig als we hadden verwacht. De poster van Shamshera was een paar dagen geleden uitgelekt en de fans waren alleen maar enthousiaster geworden over de nooit eerder vertoonde avatar van Ranbir Kapoor. De historische film bevat ook Vaani Kapoor en Sanjay Dutt.

Nu de teaser is gevallen, is het hoogspanningsspektakel dat in petto is behoorlijk overtuigend. De teaser ziet Ranbir Kapoor in weer een andere veelzijdige avatar, die over slagvelden reist en dialogen uitspreekt die het uitgangspunt vormen van wat ons te wachten staat, terwijl ze het verhaal vertellen van een krijgersstam. Het verhaal van Shamshera gaat over een buitengewone man die zijn reis als slaaf begon, uiteindelijk een leider werd en uiteindelijk een messias voor zijn stam die vecht voor hun vrijheid. De grootsheid van de sets is verbluffend zoals te zien is in de trailer en dat geldt ook voor de VFX-effecten. Eerder had de cast gesproken over hoe Shamshera een trailer met drie steden zou lanceren.

Shamshera Shamshera Shamshera

De teaser heeft de buzz sterker gemaakt en het is onnodig om te zeggen dat Ranbir Kapoor echt is gearriveerd. Bekijk het hier: