Connect with us

Fılm Nieuws

THE ANCESTRAL (2022) Beoordelingen van Vietnamese horror

THE ANCESTRAL (2022) Beoordelingen van Vietnamese horror

‘Het uur komt’
de voorouder is een Vietnamese horrorfilm uit 2022 over een gezin dat verhuist naar een eeuwenoud ouderlijk huis. Helaas ontdekken ze sinistere geheimen en visioenen in de oude crypte van de oude familie.

Geregisseerd en gecoproduceerd door Le-Van Kiet (De Requin; Furie; De rijke vrouw; Huis in de steeg). Ook geproduceerd door Nguyen Le Lan Anh en Dan Trong Tran.

De filmsterren Lâm Thanh Mỹ, Quang Tuấn, Mai Cát Vi en Dieu Nhi.

Verhaallijn:
Na een familietragedie te hebben doorstaan, verhuist een weduwnaar genaamd Thanh zijn twee dochters naar een eeuwenoud ouderlijk huis. Beide dochters vallen ten prooi aan slaapverlamming en nachtmerries.

The-Ancestral-movie-film-horror-Vietnamese-2022-review-reviews-Bóng-Dè-1

Hun vader zoekt de hulp van een plaatselijke psycholoog, maar huiveringwekkende geheimen en visioenen bewijzen uiteindelijk dat niet alles is wat het lijkt in het oude familiehuis…

The-Ancestral-movie-film-horror-Vietnamese-2022-review-reviews-Bóng-Dè-Lâm-Thanh-Mỹ

Beoordelingen:
de voorouder is een solide horrorfilm met een stijlvolle productie die zijn genre-elementen versmelt tot een dramatisch verhaal over verdriet en familietrauma. Uiteindelijk maakt de film niet alle ambities waar, maar levert het wel een boeiende combinatie van schrik en pathos op.” 4 van de 5, Hollywood-gotiek

“Hoewel de film op de meeste ambachtelijke niveaus is gepolijst (scherpe en humeurige cinematografie door Christopher Morgan Schmidt en een weelderige score van Nguyen Hoàng Anh), is de CGI die wordt gebruikt voor de kruipende, springende geesten niet overtuigend genoeg om het bloedstollend te maken. ” Rue Morgue

Laat los:
In Vietnam werd de film uitgebracht op 24 maart 2022.

The-Ancestral-movie-film-horror-Vietnamese-2022-review-reviews-Bóng-Dè-poster-2

The-Ancestral-movie-film-horror-Vietnamese-2022-review-reviews-Bóng-Dè-poster-3

The-Ancestral-movie-film-horror-Vietnamese-2022-review-reviews-Bóng-Dè-poster-4

Cast en personages:
Lâm Thanh Mỹ … Linh
Quang Tuấn … Thanh
Mai Cat Vi … Yen
Dieu Nhi … Hanh

Technische details:
1 uur 41 minuten

Originele titel:
Bong è

aanhangwagen:

MOVIES and MANIA is een echt onafhankelijke website en we vertrouwen uitsluitend op de kleine inkomsten die worden gegenereerd door internetadvertenties om online te blijven en uit te breiden. Steun ons door geen advertenties te blokkeren. Dank je. Als Amazon Associate verdient de eigenaar af en toe een heel klein bedrag aan in aanmerking komende gekoppelde aankopen.