Connect with us

Nieuws over de acteurs

Wendy Williams ‘ziek’ door de abrupte annulering van de talkshow, weigerde te filmen voor de finale!

Wendy Williams ‘ziek’ door de abrupte annulering van de talkshow, weigerde te filmen voor de finale!

Wendy Williams is nog steeds gekwetst dat haar talkshow overdag de laatste aflevering van vorige week heeft uitgezonden.

Bronnen in de buurt van Wendy Williams vertelde De zon dat de gastheer ongelooflijk ziek was door hoe haar show eindigde. “Ik weet Wendy is ongelooflijk gekwetst op dit moment. Vorige week was een zware week voor haar’, zei de insider en voegde eraan toe: ‘Het is gewoon verschrikkelijk hoe alles is geëindigd.’ De Wendy Williams Show uitgezonden zijn laatste aflevering op 17 juni na 14 seizoenen in de lucht. Zoveel fans, waaronder de gastheer, waren te diepbedroefd om het nieuws te accepteren.

De bron onthulde verder: “Stel je voor dat dit je baby was die je al die jaren hebt gebouwd. Hoe zou je het nemen? En het is overal en het is viraal dat het allemaal voorbij is en het is in je gezicht – natuurlijk is ze gewond.” Eerder deze week waren er berichten verschenen dat het productiebedrijf van de show van plan was om elk spoor van Wendy’s show vanuit de studio.

Wendy Williams

Op maandag, 20 juni Wendy’s iconische billboard op 26 Street in Manhattan werd afgebroken. Dit was een werkdag na de laatste opname van de show op vrijdag. Tegen dinsdagochtend, Wendy’s lachende poster aan de zijkant van de studio was al verwijderd. De productie van de show meldde ook dat de meeste van De Wendy Williams-show memorabilia zouden in de prullenbak worden gegooid.

Wendy Williams

Wendy Williams

Een bron dicht bij de show vertelde The Sun: “De pruiken zijn er nog steeds omdat ze ze niet is komen halen, dus worden ze weggegooid. De stoel wordt gewoon weggegooid.” Fans waren woedend dat het bedrijf niet de moeite nam om de spullen van de gastheer te bewaren of aan het museum te schenken. Een fan twitterde: “Ik vind het nogal smerig en respectloos om de laatste aflevering van” Wendy zonder Wendy. De ‘machine’ maakt het niet uit.”

Wendy Williams

De laatste aflevering van De Wendy Williams-show had een eerbetoon van zeven minuten gewijd aan de legendarische gastheer, hoewel fans dachten dat de clip geen recht deed aan Wendyimpact op televisie. Een andere fan twitterde: “Wat gek is, is dat de ‘eerbetoon’ slechts een montage was van de afleveringspromo’s die ze in de loop der jaren hebben gemaakt.” Een derde fan voegde toe: “Ik denk dat de Wendy Show bracht een mooi eerbetoon aan Wendy Williams & legde haar essentie vast. Podcasting zou haar volgende stap moeten zijn, omdat ik denk dat tv haar vooruitgang met haar gezondheid belemmert.”

Wendy verscheen niet in de laatste aflevering van haar show. “Ze zei nog steeds nee. Ze heeft geen vrede met wat er is gebeurd. Ze is er niet blij mee”, aldus de bron.

Blijf in contact met alles over de thee: Twitter Instagram YouTube Facebook Ι Stuur ons tips