Connect with us

Nieuws over de acteurs

ALYSSA SCOTT WENST LATE ZOON, ZEN, ‘GELUKKIGE HEMELSE VERJAARDAG’

ALYSSA SCOTT WENST LATE ZOON, ZEN, ‘GELUKKIGE HEMELSE VERJAARDAG’

Alyssa Scott vierde wat de eerste verjaardag zou zijn geweest van haar en Nick Cannon’s zoon, Zen Cannon. De Wild ‘N Out’ model deelde een videocollage en een lief bericht ter ere van haar overleden baby.

“Gelukkige hemelse verjaardag Zen”, schreef Alyssa donderdag (23 juni) aan haar zoon. “Aan de basis van alle emoties die ik vandaag heb, is onoverkomelijke liefde”, schreef Scott online. “Ik doe altijd mijn best om positief te blijven, maar op dit moment kan ik het niet helpen dat ik uitroep: ‘Het hoort niet zo te zijn'”, gaf Alyssa toe.

Zen Cannon stierf in december als gevolg van complicaties in verband met een hersentumor. De kleine was 5 maanden oud en vocht tegen de toestand van minstens 2 maanden oud. Alyssa Scott en Nick Cannon deden er alles aan om hun zoon te redden. De beroemde ouders en artsen waren echter niet in staat om de effecten van Zen’s toestand ongedaan te maken.

“Ik denk vaak aan je stem”, schreef Alyssa in februari aan haar zoon. “Het geluid dat je zegt: ‘Ik hou van je, mam’,” voegde Scott eraan toe. “Woorden die ik nooit zal horen, maar nog steeds voel tot op de dag van vandaag”, deelde het model. “Ik denk vaak aan je stem”, schreef Scott aan Zen. ‘Het geluid van je die zegt: ‘Ik hou van je, mam.’ Woorden die ik nooit zal horen, maar nog steeds voel tot op de dag van vandaag.”

Alyssa stelde zich voor dat ze donderdag de verjaardag van haar zoon zou vieren met hem fysiek aanwezig. “In gedachten zie ik hem zijn taart kapotslaan en rondkruipen, trekkend aan mijn benen”, zei de… Wild ‘N Out’ model gedeeld. “Maar de realiteit is dat ik degene zal zijn die zijn eerste kaars uitblaast. Ik zou wensen dat hij nog steeds bij ons was. GA HOOG RUST.”

Zen was het enige kind van Alyssa Scott en Nick Cannon samen. Scott heeft ook een dochter uit een eerdere relatie. Nick Cannon verwacht de komende dagen zijn achtste kind.

Foto: Alyssa Scott/Instagram


Weergaven posten:
31