Connect with us

Nieuws over de acteurs

Hera Pheri 3 met in de hoofdrol Akshay Kumar, Suniel Shetty en Paresh Rawal bevestigd?

Hera Pheri 3 met in de hoofdrol Akshay Kumar, Suniel Shetty en Paresh Rawal bevestigd?

Dit is geen oefening! Hera Pheri, de cultklassieker, krijgt weer een vervolg. De eerste film die in 2000 werd uitgebracht, bevatte Akshay Kumar, Suniel Shetty en Paresh Rawal. De sterren hernamen hun rol als het originele trio in de tweede film – Phir Hera Pheri, die in 2006 werd uitgebracht. Sindsdien wachten fans op een derde deel. En nu lijkt het erop dat we dichterbij dan ooit zijn om het te krijgen.

Volgens berichten in een toonaangevend nieuwsportaal heeft producer Firoz Nadiadwala bevestigd dat Hera Pheri 3 met Akshay Kumar, Suniel Shetty en Paresh Rawal terugkeert naar de comedy-filmfranchise. Hij zei dat fans de film “zeer binnenkort met dezelfde sterrencast” zullen zien.

Hij voegde eraan toe: “Het verhaal is op zijn plaats en we werken aan bepaalde modaliteiten. Het zal op dezelfde manier worden gemaakt, met behoud van de onschuld van de personages.”

Hij zei ook dat de makers extra voorzichtig zijn, omdat het een geliefde franchise is die groot succes heeft behaald. Tot nu toe is de regisseur van de film nog niet opgesloten, maar naar verluidt komt er binnenkort een aankondiging.

Hera Pheric

Hera Pheri bereikte een cultstatus met zijn hilarische plot en het perfect gecaste leadtrio. Hoewel de eerste twee films jaren geleden arriveerden, roept de franchise nog steeds referenties op en wordt nog steeds gebruikt als memevoer. Hoe het vervolg eruit gaat zien, moet nog blijken.