Connect with us

Nieuws over de acteurs

Lil TJay opgenomen in het ziekenhuis, entourage wordt geconfronteerd met wapenbezit en schutter in de gevangenis

Lil TJay opgenomen in het ziekenhuis, entourage wordt geconfronteerd met wapenbezit en schutter in de gevangenis

Woensdagochtend kwam het nieuws dat rapper Lil TJay is neergeschoten en een spoedoperatie ondergaat. Er waren op dat moment weinig details beschikbaar, maar de autoriteiten zeiden dat het incident net na middernacht plaatsvond in New Jersey.

EEN persbericht van het Bergen County Prosecutor’s Office in NJ extra duidelijkheid verschaft over de omstandigheden van de schietpartij. Het blijkt dat Lil TJay, echte naam Tione Merritt, het slachtoffer was van een poging tot overval. Het persbericht van woensdag zei dat Mohamed Konate uit New York probeerde Lil TJay en twee leden van zijn entourage Jeffrey Valdez en Antoine Boyd te beroven. Tijdens de overval volgde een schietpartij. Het blijft echter onduidelijk wie als eerste schoot.

De politie van Edgewater ontving verschillende 911-oproepen om hen te waarschuwen voor de afgevuurde schoten. De schietpartij vond plaats op een winkelplein in de buurt van een restaurant in Chipotle. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen ze de rapper aan met meerdere schotwonden, maar Antoine had een enkele schotwond.

27-jarige staat terecht voor poging tot moord en gewapende overval

Na een onderzoek arresteerde de politie Mohamed in New York. Zijn uitlevering aan New Jersey is in behandeling, volgens de vrijlating. De 27-jarige wordt beschuldigd van onder meer drie aanklachten van poging tot moord met voorbedachten rade en drie aanklachten van eerstegraads gewapende overval voor de schietpartij. Mohamed wordt ook geconfronteerd met tweedegraads wapenbezit voor een onwettig doel, tweedegraads crimineel bezit van een wapen, tweedegraads bepaalde personen die geen vuurwapen bezitten, en vierdegraads zware mishandeling.

De autoriteiten arresteerden ook Jeffrey en Antoine en beschuldigden elk van tweedegraads onwettig wapenbezit. De mannen wachten op hun eerste verschijning in de gevangenis van Bergen County.

De verklaring gaf geen aanvullende details over de gezondheid van Lil TJay. Op het Twitter-account van het parket staat echter dat één slachtoffer donderdagmiddag “in kritieke maar stabiele toestand” verkeert. TMZ, aan de andere kant, bevestigd Lil TJay was buiten de operatie en herstellende, volgens hun bron.

Op het moment van publicatie is er nog steeds geen bericht van de sociale accounts van TJay.

Wil je thee direct in je sms-inbox? Bel ons op 917-722-8057 of Klik hier om deel te nemen!