Connect with us

Nieuws over de acteurs

Relley C dropt eerlijke gloednieuwe verslavende RnB-single “Intro” gevuld met gekoelde maar felle vibes

Relley C dropt eerlijke gloednieuwe verslavende RnB-single “Intro” gevuld met gekoelde maar felle vibes

Ter gelegenheid van haar eerste release van 2022, heeft Relley C een nieuwe single uitgebracht met de titel “Intro” die ons helemaal enthousiast heeft gemaakt voor haar nieuwe tijdperk. Deze meer ontspannen en relaxte sfeer blijft haar veelzijdigheid in het RnB-genre tonen en ze brengt nog steeds volledige vocale felheid als geen ander. Dit volgt op haar single “PLT” uit 2021.

Relley C is een opkomende singer-songwriter die vooral bekend staat als deelnemer aan De X Factor. Ze nam deel aan serie 10 en serie 13, in de eerste keer bereikte ze de Rechtershuizen voordat ze naar huis werd gestuurd; maar in het laatste haalde ze de liveshows en werd ze tiende in het algemeen. Sindsdien heeft ze zes singles uitgebracht, waarvan haar debuut “Unruly”, haar tweede single “Tell Me That”, 2019’s “Complicated”, en 2020’s “Long Distance” & “Used To”, en 2021’s “PLT”, evenals haar debuut EP Vierkant één en haar tweede EP, We zijn er allemaal geweest.

Dit nummer, “Intro”, voelt bijna alsof ze zichzelf opnieuw voorstelt, de RnB-stijl die ze van haar vorige releases heeft meegebracht opnieuw uitvindt en het verdraait, waardoor we deze intro krijgen in wie ze nu is, en we leven er volledig voor. Door haar stijl te strippen, “Intro”, heeft het een meer ballad-maar toch ritmisch gevoel, waardoor ze haar zang kan gebruiken om dit geweldige nieuwe geluid vol melodieuze beats en expressieve groove te doorkruisen. De teksten maken gebruik van haar eerlijkheid, integriteit en echtheid, waarin staat dat ze nu hier op deze plek is, de schijnwerpers verwelkomt en klaar is om impact te maken en de erkenning te krijgen die ze al jaren waardig is, hier nu, en ze gaat om een ​​goede tijd te hebben terwijl ze dit doet – ze belooft dat we allemaal een leuke tijd zullen hebben, en dat zijn we zeker met deze nieuwe release.

Er zitten veel klassieke RnB-vibes in, die doen denken aan Mary J. Blige en Aaliyah, terwijl het ook heel actueel is – denk aan The Weeknd, HER en Jorja Smith – terwijl de teksten een statement maken en beweren dat Relley C terug is naar maken golven in de RnB-wereld, wat ons doet denken aan JoJo’s “Joanna” single, en Relley C doet precies dat met dit nummer. “Intro” is verslavend gekoeld met een aantal opgestookte felle teksten, dit is een ongelooflijke release waarmee Relley C echt op alle mogelijke manieren kan schitteren. Bovendien ziet ze er prachtig en woest uit in het single artwork, duidelijk klaar voor dit nieuwe tijdperk – en wij ook.

Stream “Intro” van Relley C op Spotify Hier:

“Intro” van Relley C is nu beschikbaar om te downloaden en te streamen op alle platforms. We kunnen niet wachten om te zien waar dit nieuwe tijdperk van Relley C naar toe leidt, en er is bevestigd dat er meer muziek op komst is.

Laat ons je mening weten over “Intro” door Relley C op Twitter @CelebMix.