Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Denise Van Outen tillkännager detaljer om nya singeln ”From New York To LA”

Denise Van Outen tillkännager detaljer om nya singeln ”From New York To LA”

Denise Van Outen har idag (16 juni) meddelat detaljer om sin nya singel, ”Från New York till LA” – a “läger och fantastiskt” täcka av Patsy Gallants klassisk discohit från 1977.

Producerad av pop impresario Steve Andersson (Kylie Minogue, Britney Spears, Louise)spåret lovar att visa upp en helt ny och annorlunda sida av Denise som skivartist och kommer att innehålla ett extra speciellt intro av Drag Race bedöma Michelle Visage.

Släppt för att fira Pride Month i Storbritannien, säger Denise om singeln: ”Jag har alltid varit en stor anhängare av Pride-månaden och är stolt över att vara en HBTQ+-allierad i årtionden nu. Jag ville spela in en video som var inkluderande och något som alla kunde njuta av och sjunga med i. Det var fantastiskt att samarbeta med Steve Anderson på denna feel-good-dansskiva. Jag hoppas att alla njuter av Pride 2022 och har en fantastisk tid i sommar.”

Kolla in ett klipp på det discoinspirerade spåret nedan:

Nyheten om Van Outens nya singel kommer bara månader efter släppet av West End-stjärnornas självbiografi ”A Bit of Me: From Basildon to Broadway, and Back” – en brutalt ärlig, obegränsad redogörelse för Essex-infödingarnas liv och karriär hittills.

”Från New York till LA” kommer att släppas fredagen den 24 juni 2022.


Låt oss veta dina tankar om Denise Van Outen på Twitter @CelebMix nu!