Connect with us

Nyheter om skådespelarna

”Han kallade mig en råtta”

”Han kallade mig en råtta”

Wack 100 säger att han vill slåss med J. Prince

Wack 100 vill skjuta fade med J Prince.

”Jag tror verkligen och tror helhjärtat att J. Princes hela uppdrag är att på något sätt, på något sätt, på ett smart sätt med orm, är att sätta upp det så att Larry Hoover inte kan ta sig ur fängelset,” sa Wack.

”Varför skulle J. Prince i Larry Hoovers namn gå till sociala medier och insinuera på något sätt att det är på? Det kan vara rök?”

”Varför skulle han skicka sin son, som Hoover Jr, vid sidan av honom även när han för den här typen av diskussioner? Han borde ha sagt i Rap-A-Lots namn? På alla sätt skyddar du den mannens namn.”

Wack säger att han vill slåss med musikbranschens legend efter att de frågade honom om han skulle sitta ner med Prince.

”Jag och Blood måste ner. Han kallade mig en råtta. Pappersarbetet. Hur är det där egot? Jag är en bedragare, jag är en tjuv och jag försöker tjäna pengar. Han är orimlig. Vem fick egot? Han kallade mig råtta.”

Wack 100 är en populär musikchef baserad i Los Angeles, Kalifornien. Han är mest känd som chef för Spelet och Blueface.