Connect with us

Nyheter om skådespelarna

TICHINA ARNOLDS DATTER, ALIJAH KAI, SLÄPPAR FÖRSTA SINGEL

TICHINA ARNOLDS DATTER, ALIJAH KAI, SLÄPPAR FÖRSTA SINGEL

Det är officiellt! Tichina Arnolds dotter, Alijah Kai, har släppt sin första singel och är officiellt skivartist. Den stigande stjärnans mamma tog till Instagram för att fira sin dotter i torsdags (16 juni).

”Jag är så stolt över min baby @alijahkai,” sa Tichina till sina fans i sociala medier. ”Här är hennes första dopsingel av många fler som kommer,” sa Arnold om sin dotter. ”Njut av!”

Alijah har odlat en stödby under de senaste fem åren. Många började följa den unge efter att ha sett henne sjunga tillsammans med sin mamma under skolrunda. Alijah bestämde sig för att bygga upp sin exponering genom att inta scenen med sin mamma på välgörenhetsevenemang och göra ett avsnitt med den berömda sångcoachen Stevie Mackey.

Alijah tog en paus från att göra musik för några månader sedan men lovade att återvända med något otroligt för sina supportrar. Den unga sångerskan tror att hennes nya singel, ”Ultimatum”, är vad hennes fans har väntat på att få höra.

”Jag håller på att bli galen just nu. Det här händer verkligen”, sa Alijah under ett livevideosegment som visade hennes mamma och andra nära och kära som uttryckte entusiasm över hennes prestation. ”Det här är, liksom, det verkliga livet som händer just nu. Jag har väntat i åratal på det här, tillade Alijah.

”När jag skrev ’Ultimatum’ skrev jag det verkligen för, man, jag gick igenom det”, sa den unga artisten om motivationen bakom hennes nya singel. ”[The song] handlar egentligen bara om när en person som du älskar, och du vet att de har potentialen att göra det de vill göra, att göra det de älskar att göra, och istället matar de av din energi. De tar det du jobbar för och kallar det sitt eget.”

”Du måste ställa den personen ett ultimatum [that says]’Antingen kommer du att gå upp och du ska göra något, eller så kommer du att gå ut.’”

’Ultimatum’ är tillgängligt på alla större streamingplattformar.

Foto: Tichina Arnold/Instagram


Visningar av inlägg:
224