Connect with us

Nyheter om skådespelarna

JHENE AIKO GRAVID, VÄNTAR BABY MED STOR SEAN

JHENE AIKO GRAVID, VÄNTAR BABY MED STOR SEAN

Jhene Aiko är enligt uppgift gravid med Big Seans bebis. Tidigare i veckan delade ett fan på twitter att han såg den förväntansfulla sångaren i en mataffär.

”Jag såg precis Jhene Aiko och Big Sean på Whole Foods och hon är höggravid,” delade följaren på sociala medier tillsammans med ögon-emoji. ”IKTR (Jag vet att det stämmer) Sean,” tillade fansen.

Flera av Twitter-användarens fans frågade om personen var i Los Angeles. Andra tog sociala medier-följaren på sitt ord. En Twitter-användare anklagade fansen för att ljuga som en annan frågade, ”Varför skulle han ljuga om detta?”

Det är inte första gången rykten om att Jhene Aiko väntar barn har strömmat in på Internet. Det var under ett livesegment 2019 som en av Jhenes vänner presenterade föreställningen om att hon väntar barn.

”Yooo, jag var på @JheneAiko live och jag tror att hon är gravid,” sa Aikos vän, som går under namnet Hoochie DaddyA. Det bekräftades senare att inlägget på sociala medier var tänkt att tas som ett skämt. Nu är dock vissa fans övertygade om att Jhene verkligen väntar efter att andra familjevänner har läckt om könsavslöjande fester och andra evenemang som de flesta njuter av under en graviditetsresa.

Det var bara i november förra året som Jhene Aiko tog till Instagram för att önska sin dotter, Namiko Browner, lycka till på ynglingens trettonde födelsedag. ”Grattis på 13-årsdagen, Nami,” skrev Jhene till sin dotter. ”Jag kan inte fatta att jag har en tonåring,” delade inspelningsartisten. ”Det finns aldrig tillräckligt med ord,” sa Jhene om sin dotter. ”Jag är så lyckligt lottad att hon valde mig som hennes mamma.”


Jhene Aiko och Big Sean har varit ett par i flera år. De två avslutade kort romantiska relationer 2018 men bekräftade sin återförening ett år senare. Big Sean delade med sig av en av de mest romantiska sakerna han gjorde för sin flickvän under en intervju 2020.

”Det var vår årsdag och jag planerade verkligen hela dagen,” avslöjade Big Sean. ”Jag minns att jag förutsåg allt hon ville göra, att hon skulle vilja äta, och jag gjorde det. Vi gick till stranden, tillade han. ”Jag minns bara hela dagen vi tillbringade tillsammans, många rosor, många kort, många presenter.”

Varken Jhene Aiko eller Big Sean har officiellt bekräftat eller förnekat sin förväntan.

Foto: Jhene Aiko/Instagram


Visningar av inlägg:
6,965