Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Rani Mukerji fotograferade ute i staden

Rani Mukerji fotograferade ute i staden


Rani Mukerji är en av de mest populära skådespelerskorna i sin generation. Hon har fortfarande en stor fanskara, och fans tycker om att se henne på den stora skärmen. Paparazzierna missar aldrig ett tillfälle att fotografera Rani när hon lämnar sitt hus och idag var en av de dagarna. Hon var avbildad i Khar i en helblå ensemble. Rani tog på sig en överdimensionerad blå sweatshirt med säckiga jeans. Hon avslutade sin look med chica solglasögon och poserade för kamerorna innan hon gick vidare med sin dag.
1/6
Rani Mukherji

Rani Mukherji

Rani Mukherji

Rani Mukherji

Rani Mukherji

Prenumerera på vår YouTube-kanal

Rekommenderat för dig

ajax-loaderLaddar nästa artikel…