Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Ayan Mukerji på den kontroversiella Brahmastra-scenen – ”det är en Durga Puja-pandal, inte ett tempel”

Ayan Mukerji på den kontroversiella Brahmastra-scenen – ”det är en Durga Puja-pandal, inte ett tempel”

Med lanseringen av Ayan Mukerjis brahmastras trailer för regissören kom det rapporter om att en gemenskaps känslor skadades. Problemet uppstod när personer från ett visst samhälle påstod att en scen visar Ranbir Kapoor gå in i ett tempel med sina skor på. Regissören släppte nyligen ett uttalande där han kastade ljus över scenen.

Ayan Mukerji tog upp problemet eftersom vissa personer i samhället var upprörda på grund av en scen i trailern. Bilden visar Ranbirs karaktär som bär skor när han ringer på klockan. Ayan Mukerji sa att som skaparen av filmen och en hängiven ville han ödmjukt ta upp vad som hände här. Han sa att i filmen gick Ranbir inte in i ett tempel utan en Durga Puja Pandal.

Direktören tillade att hans egen familj hade organiserat ett liknande Durga Puja-firande under de senaste 75 åren. Därför har han varit en del av en sedan barndomen. Han sa att enligt hans erfarenhet togs skorna av bara i det skede där gudinnan är och inte när de gick in i pandalen.

Han tillade att det personligen var väldigt viktigt för honom att nå ut till alla som var upprörda över bilden. Ayan sa att Brahmastra framför allt är en filmupplevelse som respekterar och hyllar indisk kultur, traditioner och historia. Kärnan i det är därför han skapade filmen och det var väldigt viktigt för honom att denna känsla nådde alla indier som tittade på Brahmastra.

Ayan Mukerji