Connect with us

Filmnyheter

CODE NAME BANSHEE (2022) Filmtrailer: Killer Jaime King försöker skydda Antonio Banderas från Hitmen

CODE NAME BANSHEE (2022) Filmtrailer: Killer Jaime King försöker skydda Antonio Banderas från Hitmen

Kod Namn Banshee Trailer

Jon KeeyesKod Namn Banshee (2022) film trailer har släppts av Skärmmedia. De Kod Namn Banshee trailerstjärnor Antonio Banderas, Jaime King, Tommy Flanagan, Kim DeLonghi, Catherine Davis, Keil Oakley Zepernick, Aleksander Vayshelboymoch John Wollman.

Besättning

Matthew Rogers skrev manus till Kod Namn Banshee. RJ Cooper dirigerade musiken till filmen. Austin F. Schmidt skapade kinematografin till filmen.

Annons

Synopsis av handlingen

Kod Namn BansheeSammanfattning av handlingen: ”Caleb (Antonio Banderas), en före detta regeringsmördare som gömt sig, dyker upp igen när hans skyddsling, den lika dödliga mördaren känd som Banshee (Jaime King), upptäcker att en prispeng har placerats på Calebs huvud, som den mäktiga legosoldaten , Anthony (Tommy Flanagan) försöker nu samla. Caleb och Banshee måste lägga det förflutna bakom sig och gå ihop en sista gång, tillsammans med Calebs dotter, Hailey (Catherine Davis) om de ska överleva den hemliga CIA-komplotten som hotar att förstöra dem.”

Titta på Kod Namn Banshee Trailer. Lämna dina tankar om det nedan i kommentarsfältet. Läsare som vill stödja denna typ av innehåll kan besöka vår Patreon sida och bli en av FilmBooks beskyddare. Läsare som söker fler filmtrailers kan besöka vår filmtrailersida, vår Filmtrailer Twitter-sidaoch vår Filmtrailer Facebook-sida.

Kod Namn Banshee kommer att släppas på amerikanska biografer och VOD via Screen Media den 1 juli 2022. Vill du ha aktuella notiser? FilmBook-personal publicerar artiklar via e-post, Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr, Pinterest, Redditoch Blädderbräda.

Kod Namn Banshee Trailer