Connect with us

Nyheter om skådespelarna

DAMION LEE FIRAR NBA-MÄSTERSKAP MED HURU OCH SON

DAMION LEE FIRAR NBA-MÄSTERSKAP MED HURU OCH SON

Damion Lee och Sydel Curry lever upp som mästare. Damion hjälpte sitt lag, Golden State Warriors, vinna sitt fjärde NBA-mästerskap på torsdagen (16 juni).

Damion hade sin och Sydels son, Daxon Wardell-Xavier Lee, vid sin sida efter stormatchen. Daxon tog flera bilder med sin pappa, inklusive en bild på den lille som rörde vid mästerskapstrofén.

Det har varit en riktigt resa för Damion Lee som gick undraftad 2016 efter att ha spelat för Drexel University. Damion spelade till och med för NBA:s G League en tid efter att ha spelat kort för Boston Celtics och släppts efter bara en månad. Lee skrev på med Golden State Warriors 2018 där han först delade sin speltid mellan Warriors och lagets G League Santa Cruz Warriors.

NBA-mästerskapsserien var en helcirkel för Damion när Warriors spelade mot Celtics om titeln. Damion och Golden States prestation kom månader efter att stjärnatleten välkomnade sin son med sin fru Sydel Curry.

Daxon föddes i vintras. Sydel och Damions son kom efter att hans föräldrar i månader försökt bilda familj. Kändisparet använde IVF-behandling för att bli gravid med sin son.

”Även om det finns så mycket med den här delen av resan, ville jag dela med mig av hur det såg ut för mig”, sa Sydel till sina supportrar förra året. ”Jag hanterade det här privat (utanför sociala medier) av många anledningar och tacksam för att jag gjorde det på grund av hormonerna”, avslöjade den nyblivna mamman.

”Det var helt klart en av de svåraste sakerna jag någonsin har behövt göra, men det var inte omöjligt,” sa Sydel. ”Jag lärde mig så mycket om mig själv och kunde på ett mycket djupare plan inse hur välsignad jag är med stödsystemet i mitt hörn. Jag hade inte kunnat göra det utan dem.”

Daxon firar sin första födelsedag i november. Draften för 2022-23 för den kommande NBA-säsongen börjar nästa vecka.

Foto: Sydel Curry/Instagram


Visningar av inlägg:
315