Connect with us

Filmnyheter

Evans om potentiell ”Fantastic 4”-återkomst

Evans om potentiell ”Fantastic 4”-återkomst
20th Century Fox

Skådespelaren Chris Evans gjorde pressrundorna för ”Lightyear” i flera intervjuer att han inte har någon riktig önskan att återvända till rollen som Steve Rogers/Captain America.

Skådespelaren gjorde det klart förra veckan att även om han vet att det finns en önskan om det där ute, är han nöjd med hur han lämnade det och att återbesöka det ”skulle vara en stor order … det måste vara perfekt.”

Den här veckan pratade han dock med MTV News och fick frågan om att eventuellt återvända till en annan Marvel-karaktär – Johnny Storm som han spelade i de två ”Fantastic Four”-filmerna på Fox.

Med MCU:n som har etablerat ett multiversum är det inte uteslutet att Evans dyker upp i en liten roll som en alternativ version av Johnny Storm. Från ljudet av det är Evans öppen för idén:

”Gud, skulle inte det vara bra? Skulle inte det vara bra? Nej, ingen har någonsin kommit till mig om det. Jag menar, jag ser inte riktigt likadan ut längre. Det var 15, nästan 20 år sedan. Herregud, jag är gammal. Men jag älskar verkligen den karaktären, men jag tror… gör de inte något nu med ”Fantastic Four”?

Jag skulle älska det. Det skulle faktiskt vara enklare att sälja för mig än att komma tillbaka som Cap. Du vet vad jag menar? Kepsen är så värdefull för mig. Och du vet, jag vill nästan inte störa vilken vacker upplevelse det var. Men Johnny Storm, jag känner att han inte riktigt fick sin dag. Det var innan Marvel verkligen hittade sin fot. Så jag älskade den rollen och, du vet, vem vet.

Vad som kommer att hända med ”Fantastic Four” är inte klart just nu eftersom projektet nyligen förlorade sin regissör Jon Watts som hoppade av fartyget för att arbeta på ”Star Wars: Skeleton Crew” fortfarande på Disney. Det förväntas att en ersättare kan avslöjas på D23 Expo.

Evans kommer att ses nästa månad i Russo Brothers ”The Grey Man”-film på Netflix.