Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Mo’Nique ber om ursäkt till DL Hughleys familj för att ha förolämpat dem mitt i onlinefejden

Mo’Nique ber om ursäkt till DL Hughleys familj för att ha förolämpat dem mitt i onlinefejden

Mo’Nique och DL Hughley har i flera veckor utbytt tvist om kontraktet i en komedishow i Detroit. Efter att Mo kallade ut DL och påstod att hon var headliner för showen, blev saker personliga när komikern nämnde Hughleys yngsta dotter och fru.

Mo’nique tog scenen för en komikershow i Raleigh, NC på fredagskvällen, där hon skickade Hughleys familj en offentlig ursäkt för hennes kommentarer. DL är dock fortfarande på hennes träfflista.

”Jag skulle vilja betrakta mig själv som en hederskvinna. Så jag är på väg att göra något offentligt just nu som jag gjorde offentligt. Och när jag knullar något måste jag fixa det. Så jag ska ta hand om det nu innan jag går vidare. Till DL Hughleys familj vill jag offentligt be om ursäkt om jag sårat någons känslor. Jag vill offentligt be om ursäkt till hans fru, hans barn om jag sårar deras känslor för det var aldrig min guds avsikt.

Åh men den där n*gga DL, jag menade varenda jävla sak jag sa.”

Hughleys äldsta dotter Ryan Nicole Shepard hörde av sig till sin fars utbyte efter att Mo’Nique tog upp sin systers sexuella övergrepp från en familjevän och sa ”Hur kan DL:s fru suga en fegis” i ett Instagram-inlägg.

Shepard skickade ett meddelande till Mo’Nique och berättade för henne att hon provocerade sin familj att ”agera ur karaktär”.

Hej @therealmoworldwide Jag heter Ryan Nicole Shepard (DL Hughley och LaDonna Hughleys äldsta dotter). Du har nu offentligt respekterat min mamma – som jag älskar och bryr mig väldigt mycket om – och min lillasyster – som jag älskar och bryr mig väldigt mycket om för att komma tillbaka till min pappa – som jag älskar, respekterar och bryr mig om väldigt mycket. Vid det här laget känner jag att du ber min familj och mig själv att agera ur karaktär.

Hughley lade om sin dotters meddelande med ett uttalande om familjens band. Kolla in hela utbytet nedan:

Vill du ha uppdateringar direkt i din inkorg? Ring oss på 917-722-8057 eller Klicka här för att gå med!