Connect with us

Filmnyheter

Ny TV och film kommer 20-26 juni

Ny TV och film kommer 20-26 juni

Sommaren känns som den perfekta tiden på året att bli kär.

Sex singlar kommer att leta efter kärlek i Prime Videos Den som kom undan. Den kommande Prime Original-showen kommer att debutera den 24 juni och kommer att överraska dess huvudpersoner med människor från deras förflutna. Elan Gale (Ungkarlen franchise, FBoy Island) fungerar som exekutiv producent och showrunner med Gabe Turner (The Late Late Show med James Corden) och Caroline Roseman (Ex på stranden, En publik med Adele) fungerar också som verkställande producenter. Amazon Studios producerade Den som kom undan tillsammans med Fulwell 73 Productions.

”Det har sagts att vid 25 års ålder har de flesta människor redan träffat The One – de vet bara inte om det”, står det i synopsis. ”Sex lyckliga singlar ger sig ut på ett nytt socialt experiment, där denna fråga för första gången besvaras: Tänk om personen du är ämnad att spendera din framtid med kommer från ditt förflutna? En efter en kommer människor från deras förflutna in genom The Portal för att överraska singlar med en chans till kärlek.”

Du kan kolla Den som kom undan trailer här nedan.

RELATERAT: Prime Videos The Wheel of Time säsong 2 avslutar produktionen

Samma dag, sexavsnittet Chloe serien kommer att göra sin debut. Den psykologiska thrillerberättelsen följer Becky Green (Erin Doherty) som förföljer sin barndomsvän Chloe Fairbourne (Poppy Gilbert). Förutom Doherty och Gilbert har serien Billy Howle (Ormen) som Elliot, Pippa Bennett-Warner (Gangs of London) som Livia, samt Jack Farthing (Poldark) som Richard och Brandon Micheal Hall (Sökparty) som Josh. Alice Seabright skapade, skrev och regisserade serien, förutom att fungera som exekutiv producent.

Vad kommer till Prime Video | 20-26 juni

Vad du ska se på Prime Video den 21 juni

Vad du ska se på Prime Video den 24 juni

  • Hemma med Gils (2022)
  • Chloe (2022)
  • Den som kom undan (2022)
  • Sin Limites / Gränslös (2022)
  • Corner Gas Animerad S4 (2022)