Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Alia Bhatt deltar i Kapoors familjesammankomst med Armaan Jain, Rima Jain och andra

Alia Bhatt deltar i Kapoors familjesammankomst med Armaan Jain, Rima Jain och andra

Den nyaste medlemmen i Kapoor-klanen, Alia Bhatt, deltog nyligen i en miniåterförening för familjemedlemmar i London. Bilder som delas på Instagram visade Armaan Jain och Nitasha Nanda närvara.


Armaan och Nitasha tog till sina Instagramkonton för att dela bilder från kvällen. Även Shweta Bachchan, Shaheen Bhatt, Anissa Malhotra Jain och Rima Jain deltog. Alias ​​syster Shaheen valde en rosa klänning till middagen, medan alla klädde sig i svart.

Alia Bhatt iklädde sig en svart klänning tillsammans med hennes uttalande guldkorgar. Det är inte nytt för Alia att vara en del av Kapoor-familjens sammankomster. Skådespelerskan har varit en favorit långt innan paret knöt säcken.


På arbetsfronten spelade Alia Bhatt in för sin kommande Hollywood-film Heart of Stone i London. Skådespelerskan väntar också på släppet av hennes Bollywood-projekt Brahmastra, Darlings och Jee Le Zara.

Alia Bhatt går i familjen Kapoor