Connect with us

Nyheter om skådespelarna

Dejounte Murray återansluter med sin pappa på fars dag efter år av att ha varit ifrån varandra

Dejounte Murray återansluter med sin pappa på fars dag efter år av att ha varit ifrån varandra

Dejounte Murray återförenas med sin pappa på fars dag efter år av att ha varit ifrån varandra och skänkt honom en ny bil

Dejounte Murray återfår kontakten med sin far efter år av att ha varit ifrån varandra. NBA-stjärnan återförenas med sin far på fars dag och gav honom också en ny bil.

”Jag vill bara ha en relation med min pappa innan det är för sent och inte ha en av oss som lever med ånger över att vi inte var man och fixade problemen vi hade”, sa han.

”Vi hade våra olikheter i nästan 7-8 år och jag vill bara ha en relation med min pappa innan det är för sent och inte ha en av oss som lever med ånger över att vi inte var man och fixade problemen vi hade”, skrev Dejounte i rubrik.

”Jag älskar dig pappa mer än du någonsin kommer att veta och tackar dig för att du tog äganderätten till varför du inte var där så mycket som jag ville att du skulle vara som barn, men det viktiga är att fokusera på det som är rätt och det fixar vår son/pappa förhållande just nu!! 🖤”

”Grattis på födelsedagen och grattis på farsdagen och jag hoppas att du älskar lastbilskungen,” tillade han.

Dejounte Murray är en spelare för San Antonio Spurs i National Basketball Association (NBA). Han spelade en säsong av college-basket för Washington Huskies, där han fick andralagets hela konferensutmärkelser i Pac-12 som nybörjare 2015–16.

Han valdes ut av Spurs i den första omgången av 2016 års NBA-draft med det 29:e totalvalet. 2022 utsågs Murray till sitt första NBA All-Star-spel och ledde ligan i steals. Han är Spurs franchiseledare i karriärens triple-double.